tvoříme svobodný prostor

Zprávy z HT 10/2009

20.10.2009 07:26

Milí příznivci Humanity's Teamu,

 

kromě pravidelného zpravodaje ze světového dění, který najdete zde, vám přinášíme informace o dění u nás.

Nejbližší akce je už za dva týdny, v pátek 30. října 2009 v 17:00. František Horváth, který je s námi už podruhé, bude sdílet svoji životní filosofii a metody seberealizace. Je to velice zajímavý člověk, pokud jste byli na jeho první přednášce "Co nám brání realizovat tajemství", tak mi určitě dáte za pravdu. Bližší informace najdete na stránce:

Místo si můžete rezervovat u Ivety , email:


Jistě víte, že 2.října odstartoval Světový pochod za mír a nenásilí. Oslavovalo se všude po světě, tedy i u nás v České republice, a to v osmi městech: v Praze, Zlíně, Českých Budějovicích, Písku, Ostravě, na Lysé hoře, v Prachaticích a v Pardubicích. Reportáž můžete najít na stránkách Světového pochodu:


No a protože nechceme chybět na největší zahajovací MírPárty, která bude 3. listopadu 2009 v 17:00 v Praze, zveme vás - pojeďte do Prahy s námi! Diskuse k této akci je na našem serveru tady:
 
Přihlašovat se můžete Vlastě Frantové, email: vlastafra@seznam.cz


A nejlepší nakonec: máme dvě nabídky na strávení společného Silvestra. Jedna je v horách, v Koutech nad Desnou, v penzionku u Jirky Jance. Cena za týden je 34 300,- Kč za celou chatu, tj. 14 osob, plus topení topení 1 900,- Kč a elektřina dle skutečné spotřeby, takže kolem 3 000,- Kč na osobu (bez jídla) v případě naplněné chaty. My jsme tam byli několikrát a můžeme tento penzion více než doporučit. Druhá nabídka je z Prahy, v našem oblíbeném A-centru v Karlíně. Několik fotek ze společně prožitého Silvestra v Koutech a v Praze můžete shlédnout tady:
 

 

 

S přáním slíbeného hezkého počasí,

Humanity´s Team - Česká republika
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist