tvoříme svobodný prostor

Zpravodaj světového týmu - únor 2007

28.02.2007 17:47

Humanity's Team v centru pozornosti světa během turné "Kolem světa v jednotě"


Pokud jste někdy u sebe doma pořádali party, víte, jak mnoho energie musí jít do příprav a následného úklidu, i když je pozvaných jen dvacet či třicet hostů. 
Teď si představte, že oslava je pro tisíce hostů - a že se koná ve 12 městech v 11 zemích na šesti kontinentech - a mezi hosty jsou slavné osobnosti a na programu unikátní kulturní akce. To je právě úkol, který mají na starosti národní koordinátoři HT v rámci blížícího se turné "Kolem světa v jednotě".
"Je to vskutku veliká událost, a tak budeme potřebovat jakoukoliv pomoc od členů HT", říká Koordinátorka pro regiony, Nancy Seymourová. "Ale je to také úžasná výzva, se do naší práce zapojit, jelikož se tak člověk stává součástí celosvětového společenství.
“Tento rok HT konečně vstoupí do povědomí široké veřejnosti, o tom je naše turné" říká Nancy. 
Seznam účastnických zemí zahrnuje:

Nový Zéland - 22-24. březen, Auckland a Wellington 
Japonsko - 27. března, Tokyo 
Indie - 1. dubna, Pune 
Portugalsko - 4. dubna, Estoril (Lisabon) 
Moldávie - 7. dubna, Kišiněv
Velká Británie - 10. dubna, Birmingham 
Německo - 12-13. dubna, Offenbach (Frankfurt) 
JAR - 15. dubna, Pretoria 
Argentina - 22-23. dubna, Buenos Aires 
USA - 27-29. dubna, Atlanta 
Kanada -- 29. dubna, Vancouver
 Na každém místě se bude konat také Nealův denní program "Den duchovní obnovy" a také tzv. satsang - úzký kruh těch, kteří budou poskytovat duchovní oporu lidem, kteří jsou na cestě k objevování nejvyšší pravdy. Kromě těchto dvou akcí se program bude na každém místě mírně lišit. V Německu a ve Velké Británii je na programu koncert hudební skupiny Bliss. V Indii se možná připojí i představitelé Bollywoodu. A chystá se mnoho dalších překvapení.
“V Buenos Aires budeme doufejme i tančit na ulicích", říká Nancy. "Program bude přizpůsoben podmínkám každé země. Vášeň a nálada každé země se bude odrážet v našem programu." 
Více informací najdete na odkazu https://www.htworldtour.org. 
Nyní jakým způsobem se do programu můžete zapojit VY:
 Samozřejmě největší podporou je zúčastnit se turné. Němečtí pořadatelé nám již zaslali pozvánku, která je dostupná na yahoo group HT ČR (v angličtině). Vstupenky na turné v Offenbachu si můžete zakoupit online, na www.humanitysteam.de. 
Vy, kteří se nemůžete programu zúčastnit, můžete pomoci jednoduše tak, že budete o turné informovat své okolí.
JSME VŠICHNI JEDNO... TANČEME. 
************************
[Původní text byl zkrácen při překladu v HT ČR - více informací o turné a možnostech, jak se zapojit do jeho organizace, je uvedeno v anglické verzi. Informace o turné a možnostech ji navštívit v Německu jsou také dostupné na yahoo group HT ČR.]


 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist