tvoříme svobodný prostor

Zpravodaj světového týmu - duben 2007

30.04.2007 00:00

 

Mnoho je stále před námi  v rámci turné "Kolem světa v jednotě"

Výjimečné světové turné HT „Kolem světa v jednotě“ se pomalu dostává do poloviny své cesty přes 11 měst, deset zemích a šest kontinentů za 39 dní.

Turné, na kterém vystupuje i zakladatel Humanity’s Teamu Neale Donald Walsch a mezinárodní koordinátor HT Steve Farrell, začalo svoji radostnou cestu v Aucklandu na Novém Zélandu 22. března a o dva dny později pokračovalo v hlavním městě této země – Wellingtonu.

Dalšími zastávkami na programu bylo Tokio 27. března a Estoril u Lisabonu v Portugalsku 4. dubna.

“Tisíce lidí se rozhoduje vyjádřit a zažít to, kým skutečně jsme“ řekl Neale.

“Jsem inspirován upřímností lidí, kteří přichází na tyto akce z tolika různých oblastí života a kteří touží zažít a prožít sami sebe z místa zcela nového chápání toho, o čem Bůh a Život skutečně jsou,” dále řekl. “Jsem v úžasu nad moudrostí, kterou zde lidé vzájemně sdílí o tom, kam náš svět směřuje a jak ho můžeme vyléčit.”

Steve k tomu dodává, “Týmáci, bratři a sestry z celého světa – přicházejí v jednotě a vytvářejí unikátní energii Nové Spirituality, která je schopna změnit svět.”

Koordinátorka tohoto turné, Nancy Seymourová poděkovala organizátorům jednotlivých zastávek turné za to „kolik práce a lásky“ do něj vložili. Součástí turné byly na některých místech i festivaly, které byly, stejně jako všechny ostatní akce, určeny k tomu, aby rozšířily naše vědomí a pozvedli naše energie způsobem, který může změnit svět.

Nancy také poznamenala, že doufá, že všichni týmáci na místech, kam turné směřuje, „se zúčastní a přivedou i svoje přátele na tuto ojedinělou akci s jediným, spojujícím poselstvím: ‘Jsme všichni jedno. Nechť se to projevuje v našich životech každý den.’”

Turné dále pokračuje v Moldávii (Kišiněv, 7. dubna), Velké Británii (Birmingham, 10. dubna), Německu (Offenbach u Frankfurtu, 12. – 13. dubna), Jihoafrické republice (Pretorie, 15. dubna); Argentině (Buenos Aires, 22. – 23. dubna); USA (Atlanta, 27 – 29. dubna) a Kanadě (Vancouver, 29. dubna).

Více informací můžete najít na www.htworldtour.org.

Světové turné: "Cítili jsme dotek Boha"‘

Drazí přátelé HT:

Energie jednoty stále více roste s tím, jak naše turné pokračuje v Estoril u Lisabonu v Portugalsku.

Turné přes šest kontinentů za 39 dnů, na kterém vystupuje i zakladatel Neale Donald Walsch a mezinárodní koordinátor HT Steve Farrell má již úspěšně za sebou několik  dnů naplněných radostí a láskou v Aucklandu a Wellingtonu na Novém Zélandu a v japonském Tokiu.

“Turné je zatím obrovským úspěchem pro všechny, kteří se na něm podílí. Nemůžeme být více spokojení s jeho dosavadními výsledky" řekla organizátorka novozélandské části turné a koordinátorka HT Nový Zéland Juanita McKenzie.


Účastníci a organizátoři se shodli na tom, že jejich pocity by se daly popsat slovy radost, láska, přijetí, požehnání a vděčnost. Mnoho ze stovek návštěvníků se také dalo slyšet, že cítili inspiraci a "intenzivní radost ze života".

Neale uvedl na své blogu, že byl velice "dojat" tím, co na Novém Zélandu zažil a na základě pozitivní odezvy jejích návštěvníků věří, že turné "zvýšilo pravděpodobnost, že naše práce bude mít skutečný a hmatatelný význam". 

 

Japonské části turné se zúčastnilo také více než 350 lidí z Filipín, USA a ostatních zemí. Spolu s místními téměř plakali štěstím během vystoupení japonského písničkáře Mai Yamaneho na odpoledním worshopu, jehož hudba skutečně dokázala pohladit na duši.

“Plakali jsme, protože poselství písně přesně rezonovalo s tím, co nám právě řekl Neale," řekl Mihciyo Iwamoto.

Účastníci se také dali slyšet, že písně a ostatní prožitky dokázaly vytvořit radost, po které jejich duše již dlouho toužily - radost z toho, že jsme všichni jedno.

Večerní “satsang,” neboli “setkání posvátné pravdy,” obsahovalo i "okamžik spojení s energií Boha prostřednictvím výměny energií sami se sebou a posléze spolu navzájem, který opět vehnal lidem slzy do očí,” napsal Neale na svém blogu (www.nealedonaldwalsh.com).

“Cítili jsme dotek Boha,”  řekl koordinátor japonského Humanity’s Teamu Masashi Kawakami.

Na konci satsangu  “jsme počítali od 10 do jedné pro vytvoření svého nového Já a Nového světa,” řekl také Masashi.

Bylo to "prostě úžasné," dodává Neale.

Japonský tým uvedl, že tato neobyčejná akce mohla být uspořádána díky neúnavné snaze koordinátora celé akce Masakazu Sanady.

Turné je nyní na cestě do Portugalska, aby zde vytvořilo další nezapomenutelné zážitky. Více informací můžete nalézt na  www.htworldtour.org.

V lásce a jednotě,

Komunikační a Překladatelský tým HT

Copyright © 2007 - Humanity's Team - All rights reserved

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist