tvoříme svobodný prostor

Zpráva o zahájení činnosti Humanity’s Team – Česká republika

14.01.2006 00:00

Vážení přátelé,

s radostí Vám oznamujeme, že občanské sdružení Humanity’s Team – Česká republika (HT ČR) zahájilo svoji činnost. Prezentace 14. 1. 2006 v Domově Sue Ryder v Praze-Michli proběhla v příjemné atmosféře mezi 10 a 17h a ke sdružení se přihlásilo 12 příznivců světového hnutí Humanity’s Team, kteří se stali jeho patrony. Na následné „ustavující schůzi“ patronium jednomyslně odhlasovalo Radu HT ČR a Revizní komisi a Rada taktéž jednomyslně zvolila ze svých řad Koordinátorský tandem.

Rada má tyto členy:

Žaneta Najdeková, Markéta Potměšilová, Dalibor Novák, Petr Dostál, David Frei, Iva Bečvářová, Jarmila Dušková

Revizní komise má tohoto člena:

Michal Chlad

Koordinátorský tandem sestává z tohoto páru:

Markéta Potměšilová, Dalibor Novák

Stávající koordinátorka hnutí za ČR Žaneta Najdeková zůstává neúřední spojkou se světovým hnutím Humanity’s Team a jeho Světovou radou.

 

Předem děkujeme za strpení s postupným rozjezdem činnosti HT ČR. Právoplatné ustavení jeho zástupců bylo prvním krokem, který umožnil a podpořil kroky následující: založení transparentního bankovního účtu, převedení domény a hostingu www.humanitysteam.cz, zprovoznění a aktualizace nových stránek, reorganizace elektronické komunikace a nastartování kanceláře HT ČR. O všem vás budeme informovat, očekávejte další oficiální zprávy a elektronickou verzi prezentace pro ty, kteří 14. 1. nemohli přijít. V plánu je i představení sdružení na následujícím celorepublikovém setkání HT v Brněnském kraji.

Vaši koordinátoři

Dalibor Novák a Markéta Potměšilová

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist