tvoříme svobodný prostor

Žanetka se vdává

26.08.2008 14:09

Přátelé, kamarádi, týmáci. Oznamujeme Vám radostnou zprávu, že ve čtvrtek 25.9.2008 vstoupí do svazku manželského Žaneta Najdeková a Ejvind Jakobsen. Naše bývalá koordinátorka a současná členka Rady a koordinátorka kontaktů se světem, si vezme našeho přítele a dánského koordinátora Ejvinda. Svatba se uskuteční v Karlově Studánce, v parku u "Švédské rokle". Začátek je v 13:30.

Žanetka a Ejvind

 Být milován a plně milovat je jedna z nejúžasnějších zkušeností , které nám život nabízí.

Joyce a Barry Visselovi

 

Tak tahle fotka je z jejich prvního setkání v japonském Kjótu, kde se v březnu 2006 uskutečnilo Světové setkání koordinátorů. Tehdy jsme jako HT neměli moc peněz a tak si celou cestu Žanetka platila sama, dala na to celé své stavební spoření. Její rodiče z toho byli na mrtvici, že takto mrhá se svými úsporami. Ale Žanetka do toho šla s celým srdcem, které jí tam táhlo a když něco děláme naplno a podle hlasu srdce, splní se naše nejtajnější přání. Kdoví, jestli tušila, co si to vlastně přeje?

V roce 2007 byl Ejvind několikrát v Česku a učil nás Jógu smíchu a Žanetka byla spoluorganizátorkou všech těch akcí.

Vidíte je, jak už tehdy byli blízko sebe? Žanetka tam sice byla jako tlumočnice, ale....

Naplno to mezi nimi klaplo až letos v březnu na Setkání evropských koordinátorů v Praze, kde se mimochodem také dali dohromady Marky a Martin :-)

A pak už Huráááá Tramtadadáááááá, Love Tour 2008 vyráží. Měsíční předsvatební cestu napříč Amerikou absolvovali i Ejvind se Žanetkou. A takhle se prý smějí kuřata :-) Ejvind je instruktor Jógy smíchu, tak to má asi naštudovaný.

A už je to tady....svatba.... Ještě 9.srpna Žanetka tvrdila, že je to ve hvězdách, ale dnes už je to na Zemi. To je dobře.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žanetko a Ejvinde, přejeme Vám hodně lásky na Vaší společné cestě.

 

Váš Humanity´s Team

s rychlostí blesku zapsal Kamil, těšte se na pokračování reportáže s pikantnostmi ze zákulisí HT celebrit

Zpět

Vzkazy novomanželům

Datum
Vložil
Titulek

Ze srdce

Ze srdce Vám to žanetko a Ejvinde přeju. Dlouho jsem HT neviděla, ale v srdci vás mám pořád. Snad to někdy vyjde. Myslím, že i Kamil tu svou najde a spousta dalších. Při tomto postupu (duchovním atd) to ani jinak nejde. To přijde samo sebou. Těším se na vás Míša N. z Prahy z netka.

Datum
Vložil
Titulek

Blahopřání

Přeji vám mnoho štěstí na společné Cestě životem. Ať vás na ní vždy provází LÁSKA. Jana

Datum
Vložil
Titulek

Tady a teď

Milá Žanetko, jedním z nejzákladnějších duchovních principů mnoha filozofií je myšlenka otevření svého srdce tomu "co je". A je báječné, že to, "co je" teď právě u Tebe, je to, "co bylo" ve Tvých snech, mnohokrát společně sdílených. Marek vždycky trefně říká, že Romeo a Julie museli mít tragický konec, protože po dramatu lásky musí zcela logicky nastoupit život milenců v dramatu všednodennosti a o tom se mnohokrát hůře píše, aby to pro diváky bylo poutavé a atraktivní - absolutní lásku nechal dramatik raději umřít, naplnil věčnost lásky ve smrti. Přejeme vám, aby všednost, která přinese mnoho výzev k růstu, byla nádherná svou jednoduchostí, radostí, pohodou a spoustou smysluplně naplněného času. Máme vás rádi, Žanetko, VDÁNskuVDANá, opatrujte se. Iva, Marek a Kryštůfek

Datum
Vložil
Titulek

MNOHO ŠTĚSTÍ

Každý má svou pohádku, každý chce dojít k cíli,tak ať se vám vyplní vše, o čem jste spolu snili. Ať je vaše společná cesta životem pohádkově krásná.

Datum
Vložil
Titulek

Re: MNOHO ŠTĚSTÍ

Děkuji -děkujeme moc, za všechna ta krasná přání:-) At se nám všem daří více a více realizovat naše sny a děkuji moc, že se v tom můžeme vzájemně podporovat!

Datum
Vložil
Titulek

jupííí

Drahá sestřičko Žanetko, roky jsem fascinovaně pozoroval ten vnitřní proces, kterým hledáš muže svých nejkrásnějších představ. V srdci jsi ho měla už dávno a já ti tak moc přál, aby se objevil i reálně. Když jsem se dozvěděl, že je to Ejvind, jen jsem se plácnul dlaní do čela a řekl si: "no jo, to je úplně jasný, to je ON." To, že jste se našli, mi dává naději, že i já naleznu ženu svých snů.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist