tvoříme svobodný prostor

Víkend s kundalini jógou a tradiční čínskou medicínou

28.04.2011 18:14

Milí přátelé,

s  radostí si Vás dovolujeme pozvat na zajímavou prožitkovou akci:

VÍKEND S KUNDALINI JÓGOU a TRADIČNÍ ČÍNSKOU MEDICÍNOU

Akce pod vedením lektorky Veroniky Kristové proběhne ve dnech 3. - 5. června 2011 (začátek v pátek v 19 hod.) v krásném přírodním letovisku Borovice u Mnichova Hradiště               (více informací o místě: www.arb.cz)

Kundalini jóga je specifický směr jógy plný dynamiky a pestrosti. Zahrnuje statické asány i dynamické cviky, dechová cvičení, meditace i zpěv manter. Její praktikování ovlivňuje nejen tělesný ale i duševní stav, neboť harmonizuje pohybový, nervový a endokrinní systém, podporuje hybnost páteře a kloubů, ale zároveň působí hlouběji i na naši mysl.  Slovo kundalini znamená „stočený had“ či „stočená lokna milého“ a představuje naši sílu, energii, vnitřní vědomí a moudrost. Díky praktikování kundalini jógy je tato energie, spící v kořeni páteře každého z nás, probuzena a uvedena v harmonii, čímž nám umožní spojit se s naším vyšším Já a obdaří nás schopností hlubšího vhledu a porozumění sobě samému. A nelze porozumět jiným, aniž bychom pochopili sami sebe.

Na co se můžete těšit:

-         na úvodní přednášku o Kundalini józe

-         na 4x1,5 hod intenzivní praxi včetně meditace a relaxace

-         na přednášku „Emoce v tradiční čínské medicíně a jejich vliv na zdraví“

-         na sobotní a nedělní procházky v okolí

Cena: 1750,- Kč zahrnuje cvičení, přednášky, ubytování a plnou penzi (páteční a sobotní večeře, sobotní a nedělení snídaně a oběd).                 Podle Vašich přání je možné objednat i vegetariánskou stravu.

Přihlášky, prosím posílejte do 15.5. 2011 na e-mailové adresy organizátorek:  dianafrei@email.cz, veronikakristova@seznam.cz

Závaznou přihlášku a zálohu v částce 800,- Kč nebo celkovou platbu za víkendový seminář, prosím, posílejte nejpozději do 20. 5. 2011 na č. ú.   186162525/0300, variabilní symbol: Borovice a Vaše jméno                                                                   

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist