tvoříme svobodný prostor

Víkend na horách - 30.3.-1.4.2012

11.04.2012 18:51

Pod skvělou koordinací Honzy Kroči se uskutečnil nezapomenutelný předvelikonoční víkend s HT v horském prostředí vesničky Bedřichov. Penziónek u Kouckých nabídl perfektní útulné prostředí a neskutečně prostorné pokoje, často i s prvním patrem, kde se daly prožít krásné meditace či jedinečný výklad andělských karet!

Když jsem v pátek vyjížděl z Prahy, stále jsem přemítal, jestli to vzít přes Mimoň, kde máme příbuzné, a pak se dokodrcat do Bedřichova v noci. Zvítězila chuť být co nejdříve se všemi nadšenci, kteří navodili veselou náladu svými bonmoty (Míša) a zároveň kytarově rozezněli společenku (Laco, Jirka a Detlef). Uvítala nás vydatná večeře, příjemně chlazené pivčo a silné objetí všech zúčastněných.

Mám radost, že si to dokážeme užít. Mám radost, že se HT skvěle baví. Že si každý dokáže najít to své: jít na procházku do hustého krupobití, uklidit se do relaxační sauny, ponořit se intenzivně do andělských kruhů srdce, rozdrnčet kytary anebo se opřít do konstruktivní diskuse o současné ekonomické i politické situaci. Cítím v tom přesně to, o čem HT má být: vyjádřit sám sebe v prostoru, který k tomu vybízí.

Chci poděkovat nejen Honzovi, ale i všem ostatním, kteří do Bedřichova přijeli, a to za to, že byli sami sebou a výborně se „bavili“. Z víkendu si odnáším spoustu zajímavých týmových podnětů, o kterých zamýšlím dát vědět co nejdříve.

S láskou všechny zdraví Davi, koordinátor HT ČR

 


Vyhledat další podobné snímky na: Humanity's Team Ceska republika

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist