tvoříme svobodný prostor

V Kruhu patronia

14.01.2007 00:00

 

Vážení přátelé, patroni a příznivci sdružení Humanity’s Team - Česká Republika!


Tak už nám kromě vánočních koled a zvonečků zní v uších také: "A za rok sejdeme se zas a zas", nebo vlastně: "....do roka a do dne....." :-) – To má být takový úsměvný úvod pro společné naladění se a pro naplánování si naší první společné akce v roce 2007…


Přichází k Vám pozvánka na veledůležité 1. výroční setkání Patronia našeho děťátka občanského sdružení Humanity’s Team – Česká republika (HT ČR). Vyzývat vás k účasti jistě nemá smysl – všichni víme, že to je o nás – buď se sejdeme a něco bude, nebo ne Prosíme ale o nahlášení účasti, abychom s vámi mohli počítat, připravit vám materiály a oběd, chcete-li.

A co je „V kruhu patronia“? Jde postaru o takzvanou „valnou hromadu“, která rozhoduje o všem zásadním ohledně sdružení, my bychom vás však rádi uvítali po našem v kruhu. Děkujeme všem patronům, že takto vědomě podporujete tuhle úžasnou proměnu lidstva a že si dovedete najít i v lednových podmínkách čas na naše hlavní roční setkání, kde projednáme vše podstatné pro další rok… Co bylo, je jen zábleskem toho, co přichází!

Zváni jsou i všichni příznivci („ne-členové“) HT ČR!

Děkujeme všem odvážlivcům, kteří se nebojí z obláčku teorií sestoupit do praxe a konstruktivně spolupracovat na zajištění zázemí pro život hnutí Humanity's Team. Setkání není pro ty, kteří jsou přesvědčeni, že nemůžeme uspět.;-)


KDY: 14. ledna 2007 od 10.00 hod do cca 17.00 hod (stejně jako loni!)

KDE: Domov Sue Ryder (stejně jako loni!) – Michelská 1/7, Praha 4 - Michle, 140 00

Doprava: tram č.11 ze zastávky I. P. Pavlova - směr Nusle nebo bus č. 106, 139, 182 ze stanice metra Kačerov, č. 124 ze stanice metra Budějovická a bus č.188 od metra Strašnická nebo Pankrác. Vystupte na zastávce Michelská; https://www.sue-ryder.cz


CO:

prezentace HT ČR za rok 2006


finanční přehled za rok 2006


plánované aktivity v roce 2007, např.

  • Aktivnější Rada, ujasnění pravidel, plnější informování, transparentnější finance – připravuje Jarmila Dušková

  • Projekt databáze neziskových organizací, vynálezců, nepublikovaných vědeckých poznatků a alternativních řešení lidských potíží – připravuje Dalibor Novák

  • Akce v novém roce (IV. Mezinárodní přátelské shromáždění HT v Praze – pořádáme další po Berlíně a Budapešti – únor; Otevřený Kruh srdce HT – březen; Česko – slovenské setkání HT – březen/duben)


informace ze světového dění, např.:

  • Kolem světa v jednotě (Around the World in Oneness) – světové turné HT roku 2007 za účasti Neala Donalda Walsche – 12. duben i v Německu

  • Turné bezpodmínečné lásky (HT Unconditional LOVE Tour) – červenec 2007 i v Praze

  • Mezinárodní přátelská setkání HT v Berlíně a Budapešti


společný kruh nad Vašimi návrhy, náměty a připomínkami

- celkový přehled činnosti o.s. HT ČR máte v příloze, tak ať se můžete případně připravit! :-) + těšíme se také na vaše touhy a co přinesete do sdružení a zorganizujete v krásném novém roce 2007 – všichni jsme spolutvůrci, tohle je příležitost se spojit a plánovat..


nová volba Rady HT ČR, výkonného orgánu HT ČR

(máme návrhy na její rozšíření a přijímáme jakékoli další návrhy; Rada HT ČR následně může provést novou volbu Koordinátorského tandemu HT ČR)


Změna programu vyhrazena Vegetariánský oběd (loni byla cena 80Kč, počítejte cca totéž) na místě zajištěn, ale musíte se přihlásit!;) Na připravené nápoje a drobné pohoštění vás s radostí za HT ČR zveme…

 

SETKÁNÍ RADY:

Celou sobotu 13.1. se bude konat Rada a poslední přípravy a diskutování našich individuálních a společných HT záměrů. Mohli bychom se sjet, hlavně mimopražští, už v pátek, ať na to máme celý den. Vnímáme to jako velmi důležité, už to plánujeme vcelku dlouho, tak si Vás dovolujeme požádat o Vaší přítomnost během celého víkendu. Návrh na začátek sobotní Rady opět 10.00. Seriozní zájemci o tiché pozorovatelství a budoucí aktivitu v Radě se mohou přihlásit předem též. Zvána je Monika Jamborová, Kamila Plíhalová a Michaela Schneiberková, ale proboha chce to i nějaké chlapy!!


 

Motto: Na velkých hodinách času stojí jediné slovo NYNÍ. Po ulici POTOM dojdete k domu NIKDY. (Smysl vysvětlí Markétka)


Zásadní věc: prosím hlaste se, že přijedete a jestli chcete oběd, abychom pro vás případný oběd zajistili, stejně jako textové materiály atp.!!! Díky!



Na opětovné setkání a společnou tvorbu s Vámi se velice těší


Markéta Potměšilová a Dalibor Novák

(Koordinátorský tandem HT ČR)


Žaneta Najdeková, Jarmila Dušková, Petr Dostál

(Rada HT ČR)


Michael Chlad

(Revizní komise HT ČR)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist