tvoříme svobodný prostor

Úvod do Kruhů srdce s Christianem Pankhurstem

21.11.2008 22:24

Jak už jste pravděpodobně objevili, všechno ve vašem životě je ovlivněno vaší schopností spojit se, komunikovat a sdílet s ostatními lidmi, kdo vlastně jste. Ať už chcete dokonale poznat sami sebe, rozvinout vaše obchodní vztahy, propojit se se svými přáteli, milovanými lidmi nebo rodinou, nebo jestli si do svého života chcete přitáhnout dokonalého partnera nebo probudit neživé manželství, nabízíme ty nejvíce potřebné schopnosti, jak se ujmout těch aspektů vašeho života, které omezují váš úspěch, oslabují vaši sílu a sabotují vaše šance na štěstí, hojnost a hlubší intimitu.
 

  •   Naučte se vidět moudrost ve vaší bolesti, abyste se skrze ni mohli vědomě posunout směrem k radosti
  •   Naučte se, jak účelně přitáhnout do života to, co chcete
  •   Nebo ještě lépe.. naučte se rozlišovat mezi tím, co si myslíte že chcete, nebo byste měli chtít, a co chce ve skutečnosti vaše srdce
  •   Prohlubte intimitu vašich vztahů
  •   Zlepšete své vztahy tím, že upřímně řeknete, co skutečně cítíte a potřebujete
  •   Rozviňte svou kapacitu, jak se vcítit do ostatních a jak být soucitní
  •   Najděte odvahu přijmout podporu a lásku od ostatních
  •   Přijměte povznášející zpětnou vazbu od lidí, které milujete a kterým důvěřujete

Christian Pankhurst

Zakladatel a hlavní facilitátor Embracing Change


Dr. Christian Pankhurst pochází z Anglie a jeho původní povolání je chiropraktik. Tři roky pracoval jako asistent v ISA (Institut pro seberealizaci) a poté opustil Anglii, aby pokračoval ve své životní dráze jako inspirující řečník a facilitátor. Aby načerpal co nejvíce dovedností, strávil mnoho let těsnou spoluprácí s předními autoritami na poli personální transformace. Absolvoval vzdělávací program nadace Conversations with God (Hovory s Bohem) a do roku 2006 vedl prožitkové semináře společně s Nealem Donaldem Walshem. Od roku 2006 začal spolupracovat s Tej Steinerem, zakladatelem modelu Heart Circle (Kruh srdce). Jeho práce ovlivněná právě tímto modelem změnila životy tisíce lidí v zemích po celém světě.

O čem je jeho práce?
Christian pozoroval, že přestože mnoho lidí chápalo koncept personálního rozvoje rozumově, byla tam zjevná nesrovnalost mezi tím, co lidé věděli a jak žili své životy. Založil proto organizaci Embracing Change a začal moderovat své vlastní semináře zvané Embracing Change Experience (Obejmutí změny zážitkem), aby dal jednotlivcům ochutnat, co to je zažít tento koncept nalezený v mnoha dnešních transformačních knihách.
Jeho znalosti byly pečlivě uspořádány do efektního modelu známého jako Integrační proces. Jde o efektivní nástroj, který vám pomůže v dosažení rovnováhy, osobní síly a jasnosti, a který vám dá prostředky k vytvoření trvalého růstu ve všech oblastech vašeho života. Tato metoda je navržena tak, abyste získali jasnost a sebedůvěru dělat správná rozhodnutí, a podnikli tak pozitivní kroky k dosažení vašich osobních cílů.

Prezentace „Úvod do Kruhů srdce“ se uskuteční 3.1.2009 od 10 hodin v A-centru, Vítkova 10, Praha-Karlín, vstupné 100 Kč. Tlumočení z angličtiny.

další informace viz Návrat Kruhů do Čech

Zpět

Diskusní téma: Úvod do Kruhů srdce s Christianem Pankhurstem

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist