tvoříme svobodný prostor

UČITELEM SOBĚ I DRUHÝM

23.08.2006 00:00

 

Můžete být radostí pro všechny okolo vás.= o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

A nemusíte pro to nic dělat. Postačí, budete-li tím, kým skutečně jste, ve spojení s vlastním srdcem. 

A nebo můžete pořádat fantastické transformační semináře, které změní svět, protože k nim na tomto semináři získáte ty nejlepší nástroje… 

  

„Buďte změnou, kterou chcete ve světě vidět“
Máhatma Gandhí 

  

prožitkový lektorský trénink 

Lávka Skochovice 23. – 27. srpna 2006

 UČITELEM SOBĚ I DRUHÝM"

 

   

intenzivní 5denní trénink 

spojení s inteligencí srdce 

  

  

vede Christian Pankhurst, 

pokračovatel Neala Donalda Walsche 

Učitelem sobě: Nejde o terapii, setkání, pozitivní myšlení nebo intelektuální teorie. Tento seminář nebyl vytvořen proto, aby vás změnil, ale aby zdokonalil vaši schopnost uskutečnit změny, které si VY přejete v životě udělat a aby vám pomohl přinést výsledky, které si přejete. 

  

Učitelem druhým: 

Pracujete denně s lidmi? Učíte? Chcete vést vlastní semináře a naučit se předávat ze sebe druhým to nejlepší? Tento seminář vám dá úplně nový model a techniky schopné revolučních výsledků. Můžete být „učiteli moudrosti“. 

„Ti, kteří nemají vládu nad příběhem, který dominuje v jejich životě, sílu jej převyprávět, přehodnotit, rozebrat …a změnit, když přijde čas… jsou skutečně bezmocní, protože nejsou schopni nových myšlenek.“ 

Salman Rushdie 

  

„Nelze se pročíst ke zkušenosti. Dokud nové myšlenky nepraktikujeme, jsou jen koncepcí.“ 

lektoři Embracing Change 

    

Proč se účastnit SEMINÁŘŮ  EMBRACING CHANGE? 

Posilují lidi k tomu, aby se ponořili do svých největších vášní a díky tomu své životy dokonale naplnili. 

  

Co je Učitelem sobě i druhým? 

Původně více než týdenní světově uznávaný lektorský trénink dostupný jen v USA, v Británii či Austrálii za školné 1950 $ (cca 50 000 Kč). Nezisková organizace Humanity’s Team – Česká republika dlouho usilovala o to, aby tuto zkušenost přinesla do ČR. Zhuštěná podoba za sponzorovanou cenu umožňuje za velmi přístupných podmínek získat tuto kvalifikaci. 

  

POZADÍ TOHOTO TRÉNINKU: 

Tento trénink je velmi ceněný ve společnosti lidí, kteří znají vlastní schopnost vytvářet svůj život a kteří se inspirují duchovně-intelektuální špičkou dneška. Následuje jména největších inspirátorů, jakými jsou Neale Donald Walsch, Dan Millman, Ester Hicks, Gery Zukav, Eckhart Tolle, Don Miguel Ruiz, Richard Bach, Anthony Robbins, Stephen R. Covey, Daniel Quinn, Rober Kywasaki, Donald Epstein nebo John Demartini… V jeho pozadí stojí organizace Institute for Self Actualization, Conversations with God Foundation, Embracing Change či Humanity’s Team. 

  

CO ABSOLOVÁNÍM ZÍSKÁTE: 

Zcela nové, velmi jednoduché psychologické postupy k vlastnímu rozvoji i rozvoji druhých. Příležitost probrat obecné lektorské dovednosti a znalosti. V závěru tréninku budete mít znalosti a ZKUŠENOST, které vám umožní opakovat tento mocný proces ve svém vlastním jazyce a budete okamžitě schopnosti vést podobné vlastní semináře.  

  

Po absolvování: Organizace Embracing Change bude pro zájemce navíc poskytovat konferenční hovory vedené již v anglickém jazyce, které vám pomohou procvičovat vaše dovednosti. V místě semináře k tomu bude možné zakoupit anglické manuály. 

  

Za praktickým účelem: 

Učitelem sobě i druhým je unikátní ještě v jedné věci: přináší prožitek jinak 12týdenního kurzu „On Purpose“ (Za účelem) neziskové organizace Embracing Change, který budou někteří po jeho absolvování schopni sami poskytovat. Jeho jednoduché techniky zažijí účastníci spolu s instruktáži zakladatele organizace a příležitostí osobních konzultací. „On Purpose“ umožňuje dlouhodobé cvičení, ale jeho techniky jsou velmi jednoduché a stále se opakují. Je to série krátkých seminářů učících obyčejného člověka jak dosáhnout žádané kvality postupně v jednotlivých stránkách svého života – peníze, sex, vztahy, životospráva, rozvoj vlastního podniku… 

  

On Purpose rozvíjí vaši schopnost ujasnit si, co chcete se svým životem udělat a poskytuje praktické nástroje, inspiraci a podporu k realizaci vlastních snů. Vaše podnikání a vztahy používá jako dopravní prostředky růstu, které vás dovezou tam, kde jste vždycky chtěli být. 

  

On Purpose učí, jak se stát finančně nezávislým, jak používat své pocity a emoce. Posiluje „svaly“ vůle díky přirozené inspiraci a přivede vás k poznání, jaké vnější podněty vás mohou rovněž pohánět. Účastníci získávají jasnost, sebejistotu a potřebné nadšení. On Purpose učí, jak překonat překážky, které stojí v cestě vašeho osobního i profesního úspěchu. Zaměřuje se také na to, jak naše sexuální energie, užita zodpovědně, dokáže překvapivě rozhořet naše charisma a tvořivou sílu! 

 

Jaké techniky se naučíte? 

  

Unikátní technika „Kruhu srdce“ 

·   spojuje s inteligencí vlastního srdce 

·   využívá jasné poznání našich opravdových přání a přivádí je do reality 

·   zaměřuje mysl, myšlenky a pocity na to, co chceme, místo na to, co nechceme 

·   pracuje s nejmocnějším přírodním zákonem, zákonem přitažlivosti (atrakce) 

·   bude vyučován praktickou demonstrací v tématech, které si skupina sama zvolí (peníze, vztahy…) 

  

Psycho-spirituální dynamické techniky 

·   projekce 

·   bytí v přítomnosti 

·   sebereflexe a nestrannost 

·   „stín“ osobnosti 

  

Co naše semináře nejsou: 

Tento kurz není okamžitý všelék, „zbohatněte rychle“ nebo technika „pomoz si sám“. Poskytuje dlouhodobý prospěch skrze praktickou aplikaci důsledných transformačních koncepcí a technik. 

  

Další příležitosti tohoto kurzu 

Najděte partnery pro sdílení vlastních zážitků nebo pro své projekty. Možnost prodloužit pobyt a učinit z něj tu nejneobvyklejší a nejfantastičtější dovolenou ve svém životě. K dispozici celé rekreační středisko s možností koupání v řece, slunění, cyklistických výletů, lesní turistiky a šlapadla, hřiště, příjemná restaurace či venkovní bar.  

  

KDO JE CHRISTIAN PANKHURST: 

Dr. Christian Pankhurst založil organizaci Embracing Change v roce 2003 k všeobecnému rozvoji psychologické síly a emočníh o zdraví. Povoláním chiropraktik, zažil z blízka, jaký dopad má emoční a duševní kondice dopad na fyzické zdraví. Již osm let je také učitelem vlastní školy bojového umění Wing Čchun Kung-fu. Byl zapojený do aktivit Ústavu pro seberealizaci a složil zkoušky z prvotního lektorského vzdělávacího programu LEP nadace Hovorů s Bohem. Vedl prožitkové semináře společně s Nealem Donaldem Walschem, který o něm říká: 

  

“Tento mladík, Christian Pankhurst, ví, jak předat tato poselství stejně dobře jako já, ne-li lépe. On je pravým zdrojem jasnosti a porozumění bohatství   a hloubky tohoto materiálu."  

  

JAK SE ZÚČASTNIT: 

Kapacita je omezená, zajistěte si proto rezervaci co nejdříve. Přihlásit se, ptát se na veškeré technické informace nebo nabídnout pomoc s tlumočením můžete u koordinátorů HT ČR Markéty Potměšilové na ext.marketa.potmesilova@skoda-auto.cz, 777 266 398 a u Dalibora Nováka na serafim@seznam.cz, 603 55 46 30. Více informací k lektorům na adrese: www.embracingchange.org

  

CO TO STOJÍ: 

Sponzorovaná cena 7900,-Kč platí jen při zaplacení do 28. 7. zahrnuje školné, ubytování i plnou penzi. Po tomto datu platí cena 10500,-Kč a nejzazší datum zaplacení 14. 8. Částku prosím poukažte bankovním příkazem nebo složenkou na transparentní účet u E-banky s číslem 2276872001/2400. Pozor! Je nutné uvést variabilní číslo 206 a do zprávy pro příjemce „seminář christian“ a své jméno. 

  

 

KDE SE TO KONÁ: 

Seminář se koná v rekreačním centru Lávka Skochovice 15 km (20 min) z Prahy. Seminář bude probíhat v prosvětleném „divadélku“ – samostatný domek na zatravněném prostranství u řeky. Více o místě a cestě na www.lavkaskochovice.cz

  

KDY ZAČÍNAME: 

Scházíme se v úterý večer 22. srpna (večeře v 19h), výuka začíná ve středu 23. srpna v 10:00 a končíme v neděli 27. srpna asi v 17:00 hodin. Kvalitní tlumočení z angličtiny je zajištěno. 

  

„Nikdy nepochybujte o tom, že malá skupina přemýšlivých odhodlaných lidí může změnit svět. Ve skutečnosti je tím jediným, co kdy svět změnilo…“ Margaret Meadová 

  

Na setkání s vámi se těší koordinátoři občanského sdružení Humanity’s Team – Česká republika Markéta Potměšilová a Dalibor Novák 

  

www.humanitysteamcz.org 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist