tvoříme svobodný prostor

Terapie přitahovacích polí

14.04.2009 17:16

Dr.K.Ebert v Praze !

 -AFT- kurzy

Jedinečná příležitost. Přednáší přímo  autor Technik přitahovacích polí -  Dr.K.Ebert.  Máte možnost naučit se celou metodu během 9 dnů.

Kurzy od  8. 5. do 16. 5. 2009

Více  na   www.aft-terapie.cz

 

Tato nová metoda je velice významným mezníkem v boji s nejrůznějšími nemocemi a při práci se změnou myšlení. Je založena na výzkumech mnoha význačných vědců z oborů psychologie, neuropsychologie, kvantové fyziky, akupunktury (např. R. Sheldrake, Dr.E.Kandel, Dr.D.Hawkins, Dr.D.Böhm,) a dalších.

     Propojením západních a východních nauk o tom, proč vznikají nemoci, se zjistilo, že energie našich navyklých myšlenek způsobuje narušení toku životní energie – čchi v meridiánovém systému těla. Terapie přitahovacích polí v nich obnovuje a nastoluje opět rovnováhu a dobré zdraví. Je to podobné jako u akupunktury, jen nejsou zapotřebí jehly. Postupy Terapie přitahovacích polí jsou jednoduché na používání a pokud nepomohou, neuškodí - podle zásady „co v těle není, nemůže být ovlivněno“. Jedná se tu o přerušení energetických vzorců stavů nemocí a myšlení. AFT má také unikátní způsob působení na různé stavy pomocí tzv. akutónů. Je to velmi jemné a pohodlné. Mnoho lidí také používá Techniky přitahovacích polí k duchovnímu růstu a odstraňování překážek na cestě k vyššímu vědomí. 

     V Evropě jsou Čechy spolu s Maďarskem jedinými zeměmi, kde Dr.Ebert vyučuje osobně, pak mají to štěstí ještě USA a Kanada. Jinde ne, protože se potřebuje věnovat své vědecké práci. Letos představí novou techniku, „Accupuncture4mind“ – unikátní nový způsob osobní změny. Na těchto kurzech již bude možnost si ji vyzkoušet.

    AFT je pro každého, koho zajímají alternativní přístupy ke zdraví a chce pomoci sobě nebo ostatním, stejně jako pro člověka, který touží pochopit, proč právě jeho určitá nemoc postihla a jak by se jí mohl zbavit a zároveň předejít nemocem příštím. Již po dvou kurzech máte dostakek znalostí na vypořádání se s většinou problémů.    

Využijte výrazné slevy při zaplacení zálohy do 15. 4. 2009

  

Pro více informací: tel.: 222 955 606, 603 51 36 36, e-mail: aft.pekna@seznam.cz

          internetové stránky: www.aft-terapie.cz

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist