tvoříme svobodný prostor

Světový Den Jednoty 2012

29.10.2012 21:03

Světový Den Jednoty jsme v HT ČR letos oslavili milým způsobem: příjemným prožitkovým setkáním v karlínském klubu Podsklepeno v Praze, které proběhlo 25. října 2012 v podvečerních hodinách.

Na úvodní krátké sdílení v kruhu navázala nádherným hlasem zpěvačka Klára Modrá za doprovodu kytaristy Michala Čagánka. Jejich něžné vystoupení bylo plné vnitřní síly a úžasné pohody.

Dalším bodem byla Mandala Jednoty, na které jsme se společně podíleli všichni v místnosti; za nečekaného doprovodu rytmických úderů na bicí, které spontánně vyluzovaly děti v prostoru pro účinkující, vznikla mnohobarevná mandala, jejíž obraz naleznete v přiložené prezentaci fotek. Svou ruku k malebnému dílu přiložila i paní Marie z partnerského Centra pro integraci dětí Pecička, o.s.

Markéta vedla následující Kruh přání a sdílení, Michal s Jirkou další kytarové tóny a David pak závěrečnou večerní meditaci.

Děkujeme všem za pomoc s přípravami, za velmi milou účast a p. Hejničovi z klubu Podsklepeno za perfektní pohodovou spolupráci a asistenci!

We Are All One!

Za koordinátorský tandem HT ČR: Davi


Vyhledat další podobné snímky na: Humanity's Team Ceska republika

Vyhledat další podobné snímky na: Humanity's Team Ceska republika
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist