tvoříme svobodný prostor

Summit Jednoty přivádí stovky lidí k „podstatě našeho bytí“

07.07.2008 16:45

 

Od CHIPA COOPERA

BUENOS AIRES — Co mají tito lidé společné – biolog původem z Litvy, britský filozof, duchovní učitel z Dánska, jihoafrická léčitelka, argentinský rabín, autor Hovorů s Bohem a bývalý manažer ze Silicon Valley?

Oni všichni promluvili na prvním celosvětovém summitu Jednoty Humanity’s Teamu v Buenos Aires.

Známý biolog Janis Roze, duchovní filozof  Timothy Freke, renomovaný duchovní učitel Robert Happé, léčitelka Colleen-Joy Page, rabín Sergio Bergman, Neale Donald Walsch a světový koordinátor HT Steve Farrell mluvili o tom, jak síla jednoty může transformovat naše životy a tento svět k lepšímu.

K nim se přidal také argentinský koordinátor Ciro Gabriel Avruj, celý organizační tým argentinského HT, „mírová rada“ z argentinského ministerstva financí a Světová rada HT. A v neposlední řadě také známí argentinští umělci a hudebníci i dalších 400 lidí z více než 30 zemí ze všech koutů světa a života.

Všichni účastníci strávili dva dny v hřejivé atmosféře duchovní intimity, kde diskutovali, učili se od sebe navzájem, zakoušeli a oslavovali Jednotu. To vše, aby vytvořili změnu na planetě, na které lidé budou vědět nejen to, že jsou jedno se vším, ale také to budou zažívat v každodenním životě.

Účastníci zmiňovali, že prostřednictvím vzdělávání a sdílení, kultivaci a soustředění jejich individuální i kolektivní energie byli nabiti novou silou pravdy. Ta ještě zvýšila jejich odhodlání a moudrost. Pochopili, že tato posvátná pravda může stát za transformací celého lidského pokolení.

„Tohle byla velice důležitá konference“ řekl Steve. „Lidé zde se spojili s podstatou jejich
bytí  - s naší vzájemnou Jednotou a také se záměrem přenést tuto jednotu do našich vztahů s ostatními i toho, co děláme v každodenním životě.“

„Zároveň jsme zde žili svůj život jako demonstraci našich nejlepších představ o sobě. V tomto rozpoložení jsme se také setkávali, sdíleli informace, obohacovali naše vztahy, navzájem se inspirovali a snad inspirovali i ty, kteří o HT nikdy neslyšeli. A také jsme se bavili – ve jménu vytváření zkušenosti radosti z Jednoty!“

Výsledkem bylo ještě větší odhodlání než doposud k tomu, zasloužit se o to, že chování lidstva se změní. Změní tak, abychom si my všichni pamatovali a uznávali svou Jednotu s ostatními, s Bohem a se životem samotným.

Na tomto místě můžete najít fotky z této akce.

Humanity’s Team z Jihoafrické Republiky bude příští rok hostit další summit Jednoty v nádherném Johannesburgu. Bližší informace budou dostupné na našech stránkách.

Pokud byste nám chtěli pomoct, ať už finančně či nápady na tomto odkazu najdete více informací.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist