tvoříme svobodný prostor

Spirituální aktivismus

21.08.2008 10:38

Nikdy nepochybujte o tom, že malá skupinka lidí může změnit svět.  Je to vlastně jediný způsob, jak toho dosáhnout... Margaret Mead

Jakožto týmáci Humanity’s Teamu sdílíme společný sen: chceme reagovat na současné problémy a jejich následky, kterým svět čelí. Přitom inspirujeme životy ostatních kolem sebe.

V globálním hnutí, kterým HT je, je třeba, aby se mnoho pomocných rukou spojilo s ostatními po celém světě ke společnému probouzení světa k Jednotě.

Vášeň, láska a starost o druhé jsou kořeny naší práce. Můžete nám pomoci v našem snažení. Aktivní zapojení do HT přináší mnoho darů. Vaše srdce, mysl, tělo a duše získají inspiraci, zatímco budete probouzet tento svět k Jednotě. Budete přinášet světlo do životů druhých. A budete přinášet světlo do životů těch, kteří se s nimi setkají.

Jako dobrovolník získáte novou perspektivu, nové přátele, využijete vaše schopnosti a naučíte se mnoho nového. A je tu ještě jedna výhoda - jednou v budoucnu se vás vaše děti zeptají, co jste udělali pro to, aby byl tento svět lepším místem. Budete moci říct: "Byl mezi těmi, kteří se soustředili na tu JEDNU věc, která může vše změnit a vytvořit nový, soucitný a dlouhodobě udržitelný svět."

My všichni jsme pány našich snů. Věnujete část svého času HT? Zde najdete informace o tom, jaké příležitosti na vás čekají! Nebo nám napište o více informací.

Nejlepší způsob, jak sám sebe najít, je ztratit se ve službě ostatním… Gándhí

 

zdroj: Zpravodaj Světového týmu 8/2008

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist