tvoříme svobodný prostor

Semináře s Robertem Sättlerem

25.08.2009 11:04

Vážení klienti, drazí přátelé,

dovoluji si Vás po delší době oslovit s nabídkou mých seminářů.

V první příloze najdete upoutávku na zcela nový seminář „Cesta k zázrakům – z role oběti k sebeúctě a osobní síle“, který povedeme společně s Alicí Volkovou. Proběhne 3. – 4.10. 2009.

Ve druhé příloze je pozvánka na workshop „Seberealizace jako stav vědomí“, který povedu s Terezou Kalinovou (www.terezakalinova.cz). Workshop se koná 10. – 11.10. 2009.

A ve třetí příloze Vás zvu na listopadový seminář „Přirozený projev a rétorika“ a samozřejmě jako každý rok na andělské vánoční setkání.

Přeji hezký den,

Robert Sättler
---------------------------------------

Cesta k zázrakům – z role oběti k sebeúctě a osobní síle

 

S Alicí Volkovou a Robertem Sättlerem   

3.10. – 4.10. 2009

„ Posuzování našich činů existuje pouze v naší vlastní mysli . Je snadnější pochopit věci v hlavě, než je vědět moudrostí svého srdce. Ale vědět ve svém srdci znamená stát se nadčasovou bytostí a pochopit sebe sama na úrovni své duše.“

Zveme vás na tento intenzivní prožitkový seminář, kde se společně podíváme na to, jak často se díváme na sebe sama a svět kolem nás z úhlu pohledu své role oběti, která vytváří systémy přesvědčení a představy o naplněnosti (nenaplněnosti) života, úspěchu, lásce, vztazích, sebedůvěře, seberealizaci, hojnosti, penězích…

A na základě takto vytvořených systémů přesvědčení a představ o sobě a druhých se

vztahujeme a realizujeme, zůstáváme „malí“ a držíme se ve vyhrazené přihrádce.

Přijďte v této úžasné době, která nás přímo vybízí k vnitřní transformaci a ke změně úhlu pohledu na sebe sama, osvobodit se z role oběti a tím změnit svůj život v novou realitu.

 

Workshop se koná 3. – 4.10. 2009, Dobřenická 776, Klánovice – Praha 9

Cena workshopu je 2500 Kč

Místo si můžete rezervovat na sattler@centrum.cz

 

Alice Volková

Alice se více než 13 let věnuje práci na sobě a vnitřní transformaci. Je absolventkou kurzů One Brain, duchovní terapie SRT a mnoho dalších workshopů za účelem osobního rozvoje. Sedmým rokem pracuje jako terapeutka s výše uvedenými technikami.

Alice je pro práci s klienty obdarována velkou citlivostí, laskavostí a intuitivními vhledy.

-----------------------------------

Seberealizace jako stav vědomí

S Terezou Kalinovou a Robertem Sättlerem

10.10.- 11.10. 2009

 

Hledat své vize kdesi v dáli? Anebo vidět to co je a přijmout to, kde se právě nacházím? Jít hledat svou vizi za obzor, anebo se na obzor nechat nést vizí, která ve mně roste? K tomu potřebujeme vysokou míru vědomí a odvahu dívat se bez příkras. Když to dokážeme, nesmírně se nám uleví a dostaneme se do své síly. Přestaneme se vnitřně kritizovat za to, že nejsme tím, kým si myslíme, že bychom měli být – úspěšní, bohatí, zadaní…ale začneme se dívat na to, jaké kouzlo a jaký potenciál skrývá právě to, kde teď jsme. Co se tady můžeme naučit? Je to jako chtít po poupěti, aby už bylo květem. Poupě je poupě a bez něj by květ nikdy nevykvetl. A s námi je to stejné, je třeba projít časem klidu, pučení, zrání a rozkvětu….

Přijďte se podívat na to, jaká je anebo zrovna není vaše vize, kde se právě se svou vizí nacházíte a najít dar, který se v tom pro vás skrývá.

                                                                             

Workshop se koná 10.- 11.10. ve StudiJo, Polská 6, Praha 2

Cena workshopu je 2800 Kč

Místo si můžete rezervovat přes info@terezakalinova.cz

-------------------------------------

SEMINÁŘE S ROBERTEM SÄTTLEREM

 

 

 

21. – 22.11. – Přirozený projev a rétorika

dvoudenní seminář (9,30 – 17h.), cena 2500 Kč

 

12. 12. – Vánoční setkání s Andělem strážným – obsazen

(meditace, cvičení, 9,30 – 13h., cena 500 Kč)

Tradiční půldenní předvánoční seminář z řady setkávání s archanděly a anděly. Meditace, konstelační a prožitková cvičení. Pohlazení sebe sama a naladění se na nový rok a energii našich průvodců a ochránců.

 

13. 12. – Vánoční setkání s Andělem strážným

(meditace, cvičení, 9,30 – 13h., cena 500 Kč)

Tradiční půldenní předvánoční seminář z řady setkávání s archanděly a anděly. Meditace, konstelační a prožitková cvičení. Pohlazení sebe sama a naladění se na nový rok a energii našich průvodců a ochránců.

 

Místo konání – EXPERTIS PRAHA, Kafkova 16, Praha 6,

5 min. od metra A Dejvická, zvonek 6.p. Expertis

 

Přihlásit se můžete na tel. 736 168 188

                            nebo na sattler@centrum.cz

Přirozený projev a rétorika

Sebeuvědomění – Sebevyjádření – Seberealizace

Náš projev vždy v kontaktu s ostatními vypovídá mnohé o nás. Náš projev vychází z představy, kterou máme sami o sobě  Pokud chceme poctivě pracovat na své komunikaci, měli bychom jít pod povrch všech nácviků, komunikačních obratností a dovedností k tomu, kdo jsme a co chceme sdělit. To nás vrací k sobě, k naší sebe-hodnotě a ke schopnosti skrze projev vnímat druhé.

Na tomto intenzivním prožitkovém semináři budeme pracovat s dechem, hlasem,

na koordinaci verbální a neverbální komunikace, dále s emoční inteligencí a tvůrčí představivostí – v rovině vnitřních obrazů, postojů a systému přesvědčení, které ovlivňují, jak dýcháme, jak zní náš hlas, jak působí náš projev.

Tento seminář by se dal také nazvat kurzem osobního charismatu - vnitřní jas určuje zásadním způsobem naši skutečnost a kvalitu komunikace a vede nás k vědomí sebe sama, k sebedůvěře a autenticitě v projevu, komunikaci a prezentaci.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist