tvoříme svobodný prostor

Seminář s Royem Littlesunem 29. – 31. ledna 2010

18.01.2010 07:55

Zdravím Vás Přátelé,

dovolte, abych Vám popřál dobrou a naplněnou Cestu Srdce rokem 2010. Jsme moc rádi, že jsme se v prosinci na akci Návrat Alchymisty a Tanec Jednoho Srdce setkali v takovém počtu s tolika nádhernými Bytostmi. Byl to úžasný zážitek.

Fotky z prosincového setkání jsou k nahlédnutí i stažení na: https://www.bohemiatsunami.com/index.php?option=com_zoom&Itemid=80&catid=10. Omlouváme se, ale zatím jsme nestačili umístit na web recepty a další praktické informace. Zatím to nestíháme, ale napravíme to J. Budeme rádi i za případnou pomoc z Vaší strany. Recepty a další podstatné informace o Vědomé Přípravě Jídla můžete také získat osobně na nejbližší akci s Royem:

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na seminář „Duchovní Makrobiotika 1 – 9“ s Royem Littlesunem, který se uskuteční 29. – 31. ledna 2010 v Bratislavě, ulice Súkenická 4 – v nádherných prostorách zrekonstruované budovy Apollo klubu - https://www.apolloklub.sk Proces vnitřní revoluce a návrat k čisté a kvalitní krvi budeme tak moci posílit, a upevnit skrze téma „Makrobiotika 1 – 9 je základním kamenem k novému způsobu vnímání, prožívání a tvoření světa“.

Akci organizuje Magda Weissabelová, pro bližší informace kontaktujte prosím Magdu:

tel: +421 944 243 728

e-mail: dagmarwe@gmail.com

 

Těším se na případné setkání s Vámi

 

S Láskou a beze Strachu

Michal Kubasa

www.bohemiatsunami.com

PS:

Připravujeme jarní seminář „Vědomá setba“, abychom opětovně propojili naši Mysl a naše Bytí se Zemí.

V červnu společně budeme stavět Medicine wheel – Medicínský kruh, který bude mít ve svém středu oheň.

Těšíme se na společné tvoření

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist