tvoříme svobodný prostor

Seminář Přirozený projev

15.09.2008 10:47

Chtěli jsme objevit svůj skrytý potenciál a osobní kvality. Chtěli jsme uvolnit svoji tvořivost a představivost. Chtěli jsme být spolu a užít si to. A tyhle naše záměry se všechny realizovaly měrou vrchovatou o víkendu od 12. do 14. září 2008 na Borovici u Mnichova Hradiště. Dříve nebo později zapomeneme, co jsme si říkali, ale nikdy nezapomeneme, jak jsme se spolu cítili. A o tenhleten náš prožitek a pocit šlo v semináři, kterým nás provedl náš kamarád a přítel Robert Sättler.

Celé dva dny jsme si hráli a právě prostřednictvím hry jsme udělali obrovský kus práce na sobě. Uvědomovali jsme si sebe sama, naše vnitřní obrazy, postoje a přesvědčení a dostávali jsme příležitost je změnit. Pracovali jsme na sebepřijetí, sebedůvěře i seberealizaci a s úžasem jsme sledovali, jak se mění naše vztahy, jak se k sobě přibližujeme a jak je nám moc dobře mezi silnými a sebevědomými lidmi. Jak je nám moc dobře v chumlu, v objetí, jak je nám fajn spolu. A uvědomili jsme si, jak si tuhle sílu můžeme udržet ve svém nitru a předávat jí dál dalším lidem, celým svým životem.

Celý víkend v nás padaly bariery a my společně tvořili bezpečný prostor, kde jsme mohli spontánně vyjádřit, kým skutečně jsme, co v nás je, co přinášíme světu a mohli jsme prožít s vnitřní silou spoustu situací, které jsme dříve prožívali se strachem.

Robert nám dal opravdu hodně, ale my věříme, že i hodně dostal od nás. Vlastně to bylo součástí záměru, protože hátéčko je právě o takovémto propojování lidí, kteří jdou sebevědomě každý svou cestou, ale přitom si jsou vědomí společného cíle a cítí, že všichni jsme jeden, součástí jednoho celku zvaného lidstvo.

Spousta věcí zůstane naším tajemstvím, protože ty chvíle jsou neopakovatelné a nereprodukavatelné, nikdo už si nepamatuje tu horu vtipů, které jsme vyprávěli hluboko do sobotní noci, už nikdy nenamalujeme stejné stromy osobní síly, už nikdy nezatancujeme anděly, hvězdy či zahrady tak, jako tehdy. Ale ty prožitky v nás zůstanou navždy a je v nás síla oživit a vytvořit nové věci, nové skutečnosti, nové vztahy i Novou Zemi.

Byli jsme úžasný tým a každý z nás přispěl k neopakovatelnosti našich společných dnů, protože všechno, co jsme dělali, tryskalo přímo z našich srdcí. Náš dík taky patří dalším tvůrcům semináře, Ivetě Karvaiové za skvělou organizaci, Janě Theisingerové za domácí prostředí na Litesu i Kamilovi za.... :-)

Vyhledat další podobné snímky na: Humanity's Team Ceska republika

A vy, co byste chtěli prožít to, co my, máte jedinečnou příležitost na druhém semináři, který se uskuteční 24. až 26. října. Viz pozvánka
Zpět

Diskusní téma: Seminář Přirozený projev

Datum
Vložil
Titulek

Vrrrrauuu

Kdybych byla kočkou, začnu asi mňoukat a příst blahem, jak moc příjemně jsem se s vámi se všemi ;-) cítila, proto ten úvodní titulek, i když ten už zavání šelmou, ale to já v podstatě jako srpnový zrozenec jsem :-) Žasnu nad Vaší krásou, nad Vašimi "přirozenými" projevy. Tak jako s Vámi, jsem se snad ještě nepobavila, tolik spontánnosti, hravosti, opravdovosti a lásky. Z celého srdce Vám VŠEM opravdu VŠEM moc děkuju a děkuju za ten nádherný soulad, který mezi námi nastal a který nás tolik propojil. Děkuju Robertovi za jeho skvělé vedení, za jeho odvahu oddat se nám jako skupině a sdílet s námi naše i jeho pocity a moc děkuju i za Marcela, za tu úžasnou konstelaci, která mu ,věřím, velmi pomohla a dotkla se jeho srdce tak láskyplně,jak jen mohla :-) Mám Vás ráda mňaaaaaaaaaaauuuuuuu M-celka

Datum
Vložil
Titulek

wow

Díky, díky, díky, díky. Wow, úžasný, skvělý, fenomenální!!!!

Cítím se naplněný, protože to bylo lepší než mé představy, bylo to lepší o to, co jste tam dali vy ze svých srdcí a co já si prostě nemůžu vymyslet, co nelze napovědět ani nařídit, natož zaplatit penězi. Cítil jsem se naprosto báječně, opečovávaný a hýčkaný. Cítil jsem, že jsem na tom pravém místě a dělám přesně to, proč jsem přišel sem na Zemi.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist