tvoříme svobodný prostor

Šance Damanhur - jejich nový projekt

01.10.2010 13:17

 online od Ivy Haas, jediné češky v Damanhuru a naší kamarádky:

Drazí Přátelé!

Damanhur otevírá nové možnosti pro ostatní stát se občanem Damanhuru v krátkém čase. Právě nyní je čas velkých společenských a politických změn v Damanhuru a je důležité, abychom na budoucnost byli připraveni. Věříme, že život v místě založeném na solidaritě a sdílení bude mocným nástrojem k přeměně jakýchkoli těžkých momentů v cestu růstu.

Damanhur má velký projekt. Chce být positivním příkladem prostřednictvím nápadů a aktivit, příkladem nového společenského modelu lidstva, který půjde proti tendenci vytrácení hodnot z naší současné společnostitím,že staví hodnoty na společenském soužití, na duchovním vývoji a na ochraně životního prostředí.

Více než 30 let jsme pracovali tímto směrem. Chrámy Lidstva jsou toho dokladem a duchovním srdcem tohoto hnutí a budoucí stavba Chrámy Národů bude šířit zprávu naděje pro celé lidstvo.

V tomto okamžiku i vy můžete být součástí projektu Damanhur. Můžete si zvolit způsob, jak to udělat:
k možné cestě občana A je nyní možné i občanství = dočasné = ( cittadinanza =a tempo=), které vám umožní vyzkoušet si život v komunitě a aktivně se zúčastnit tohoto velkého snu, nejméně však na 3 měsíce.

Rádi bychom vás tímto rovněž upozornili, že v celém Damanhuru se nekouří. Ten pravý okamžik je TEĎ. Zájemci, prosím, kontaktujte nás okamžitě: newlife@damanhur.it

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist