tvoříme svobodný prostor

Prožitkový seminář s Condorem Girasole

01.12.2010 20:13

Prožitkový seminář na bázi meditace Vnitřní harmonizace a jednota


 Condorem Girasole z Damanhuru 

Dům techniky v Pardubicích 12. prosince 2010 od 9 do 17 hodin 

Prožitkový jednodenní seminář na bázi meditace z Damanhuru, města Světla, Vám nabídne posílit své vnitřní Světlo a osvětlit tak Cestu. Díky různým meditacím za pomoci dechu,Mandaly, zvuku, pohybu do spirály a jednoduchých postavení prstů na rukou (moudra) můžeme hlouběji proniknout do svého nitra a jako průzkumníci zkoumat jeho tak dlouho ukryté poklady. 

Damanhur je světoznámý pro své podzemní Chrámy lidstva a my společně podnikneme dobrodružné kroky k prosvětlení a zkoumání našich vlastních Chrámů.

Důležitá je i energie a propojení. Napojíme se i na vědomí a energie Damanhuru a jeho světových center.

Vezměte si pohodlné oblečení, joga podložku, případně polštářek a svůj oblíbený hrníček – čajníček. Oběd bude společný, také prožitkový, proto v přihlášce uveďte, pokud máte alergie na lepek apod.

Bude-li to tentokrát možné, obdrží účastníci semináře i překvapení z podzemí, kde se kutají nové části Chrámu národů.

Seminář Vám nabízí v angličtině pan Condor Girasole, spoluzakladatel Damanhuru, překlad do češtiny Vám přináší paní Iva Haas, rodačka z Pardubic. Odnesete si předvánoční naladění na vnitřní harmonizaci a jednotu a získáte nahlédnutí do praktik meditací z Damanhuru.



Pozvánka na

12. prosince 2010

v Domě techniky v Pardubicích od 9 do 17 hodin




Seminář - tentokráte s ohledem na předvánoční čas a ubývající peníze na dárky - bude levnější. Vstupné - 1 300 Kč, studenti a důchodci 1 000 Kč - je splatné na místě.



Nakoukněte do chrámů v Damanhuru: https://rybicky.net/prezentace/soubory/130.pps



Účast na semináři je nutné si rezervovat.

Informace a rezervace účasti na semináři: Mgr. Jan Maria Joza - 602 413 013, 777 777 655, joza@joza.cz







Přírodní léčení v DAMANHURU

 s Condorem Girasole a Ivou Haas 

Dům techniky v Pardubicích 15. prosince 2010 od 18 hodin v učebně č. 1 ve 4. poschodí

Na setkání s Condorem Girasole a Ivou Haas se dozvíte, co se děje v Damanhuru, jaká pozornost je zde věnována zdraví, snění a plnění našich snů, které je základem ke zdraví každého. Povídat si budeme o dechu, relaxacích, stresu, pozitivním myšlení a změnách zvyků. Řeč bude o autoterapii prostřednictvím zvuku a dalších damanhurských metodách, jako je selfica, pranoterapie, alchymická laboratoř těla a další.
 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist