tvoříme svobodný prostor

Prameny inspirace - 30. 9. až 2. 10. 2011

11.11.2011 14:26

Podzimní setkání HT se uskutečnilo v Žítkové,  která patří mezi malebné vesnice Moravských Kopanic. Leží v CHKO Bílé Karpaty na hranicích se Slovenskem v sousedství s obcí Starý Hrozenkov, nedaleko od Bojkovic (nově zrekonstruovaný zámek Nový Světlov), Uherského Brodu (muzeum J. A. Komenského) a Trenčína (středověký hrad). Nabízí kouzelnou krajinu plnou malebných výhledů, množství pramenů s osvěžující vodou. 

Program setkání, tvořivé a sebepoznávací hry, vycházky do přírody, sportovní a kulturní aktivity, výměna zkušeností či vzájemné sdílení tentokrát připravovali Lenka Janoušková a Michal Čagánek.

Vladimír:  "Takového setkání, které se uskutečnilo v Žítkové, jsem měl možnost se účastnit poprvé,a to taky díky Alence. Vůbec nelituji, naopak ,byly to nádherné dny prosluněné nejen sluncem,ale hlavně láskou zúčastněných lidí. Protože atmosféru setkání dokáží vytvořit předevąím sami zúčastnění. Sešli se zde lidé velmi zajímaví, podobného smýšlení a hlavně cítění.A takový kolektiv vytváří společného ducha.Kdo cítí jinak, v kolektivu pak nevydrží. Ale dost filosofování. Příroda nádherná, ubytování snesitelné, jídlo zdravé, úžasný relax. Nejvíce si vážím vzájemného sdílení se, a přes otevřená srdce předávání si lásky, té opravdové skutečnosti.Už se těším na další setkání."

 


Vyhledat další podobné snímky na: Humanity's Team Ceska republika

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist