tvoříme svobodný prostor

Pracovní setkání s Claudií Piper

19.02.2006 00:00

Vážení a nejmilejší,

o víkendu 17.-19.2.2006 proběhlo velmi inspirující setkání s koordinátorkou HT Claudií Christine Pieper z Německa.

Máme velikou radost, že se propojování a podporování děje na všech možných frontách….:o)

Zde je několik výstupů za nás, které s Vámi budeme rádi sdílet i osobně a hlavně se s některými z nich setkáme „na živo“

So here we go:

1.) Na 23-25.6. 2006 připravujeme s Claudií seminář BE WHO YOU REALLY ARE (však už víte někteří co a jak, moc děkujeme za spolupráci při výběru nejvhodnějšího termínu)

2.) Claudie + HT BRD připravili jednodenní seminář WE ARE ALL ONE, na který nám mohou poskytnout veškeré know how a po jeho absolvování jej můžeme začít praktikovat i u nás. Chceme uskutečnit již v tomto roce.

3.) Od 25.5.–29.5. se v Berlíně pořádá setkání aktivních členů HT, nabídku obdrží samozřejmě všechny týmy ze světa, předpokládá se účast hlavně těch evropských, nabídka tedy pro další z Vás, kteří se chtějí přidat k nám Marky+Dali. Náklady 100 euro (program,ubytování,strava PP) + doprava, pátráme po té nejoptimálnější (vlak cca 1000,- , letadlo 3000,-) Více info v případě bližšího zájmu rádi dodáme.

4.) K HT Německo obecně: mají cca 300 příznivců, z toho 78 členů sdružení; celorepublikové setkání u nich probíhá jednou za půl roku; koordinátoři – jako u nás, také tandem; hlavní práce přes e-mail a konferenční hovory (nahrávají si je, no vlastně vše, co jen jde); pravidelné zasílání zpravodaje jednou za dva měsíce, také mají rozdělené HT a HsB, snaha být v kontaktu i s jinými ne HT organizacemi; při setkání s novým příznivcem je o něj vždy pečováno vybraným člověkem z místního HT, střídají se a není to tedy jen na koordinátorovi dané oblasti; mají přehledně sestaveny základní pojmy, které se v HT používají a vůbec mají přehledné a zestrukturalizované téměř vše, z čeho chceme obzvlášť čerpat; je jasné propracování Funkčních týmů (vždy 1 zodpovědný vedoucí) – kdo co dělá a jakou dílčí odpovědnost má, kdo je v daném týmu jako podpora a jaké další pozice a projekty je třeba obsadit; další krok po zpracování uvést vše na webu; překládají bulletiny od nadace CWG; všechny jejich materiály, prezentace nám posílají; mají přehledné letáčky…..

5.) Inspirace na cvičení, techniky – ukážeme v praxi

sepsala Markéta Potměšilová po zpracování zápisků svých a Žanety Najdekové, doupravil Dalibor Novák

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist