tvoříme svobodný prostor

Pozvánka na přátelské HT večery

03.02.2012 18:13

Milí přátelé a příznivci Humanity’s Teamu ČR,

chtěli bychom Vás pozvat na pravidelná přátelská setkání, zaměřená na podporu osobního růstu, která se budou konat každé poslední pondělí v měsíci od 19h, a to na adrese Karlínské nám. 5, Praha 8 – Karlín (5 min pěšky od tramvajové zastávky Karlínské náměstí, linky 8 a 24, anebo 5 min pěšky od stanice metra B Křižíkova; je to průjezd do domu s velkým nadpisem Autoservis. Zvonek FREI, 2 patro – na dveřích Freiovi).

Co Vám můžeme nabídnout na těchto setkáních:

  • Prostor k sebevyjádření, sebepřijetí a přijetí ostatních
  • Skupinovou podpora v oblasti osobnostního růstu
  • Příležitostí k vlastnímu růstu a zdokonalení sebe sama
  • Emocionální a duševní pomoc a podporu

Začínáme již příští pondělí, tj. 30.1.2012 v 19h! (další 27.2., 26.3.)

Na těchto setkáních se můžete těšit na přátelské a pozitivně naladěné lidi. Ne ve smyslu stejně myslících lidí, ale bytostí se stejným záměrem. Lidiček, kteří chtějí: „být sami sebou a udělat to nejlepší v zájmu tvoření lepšího světa pro sebe i pro všechny ostatní“.

Na prvním seznamovacím setkání si povíme, jaká jsou vaše očekávání z těchto setkání, jaká témata Vás zajímají ve Vašem současném životě, jaké jsou Vaše cíle v oblasti osobního rozvoje. Můžeme si na úvod povídat o tématu Novoročních předsevzetí, zda si takové předsevzetí dáváte a jaké jednotlivé kroky je třeba udělat, abychom je mohli naplnit.

Jestli máte jakékoliv dotazy nebo návrhy, či se chcete rovnou přihlásit na setkání, volejte Dianě Freiové na tel. 721835462 anebo pište na e-mail: dianafrei@email.cz.

Srdečně zdraví,

Diana a David Freiovi

Moto: Být, žít a tvořit to nejlepší ze sebe, a to pro sebe a v zájmu všech ostatních!
Be inspired and inspire!

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist