tvoříme svobodný prostor

Podpora pro Christiana

17.03.2009 20:59

Ahoj!
 
Přihlásil jsem se do soutěže o „Příštího špičkového britského coache“ (Britain's Next Top Coach) a potřebuji v ní tvou podporu.
 
Pokud vyhraji, Embracing Change může získat 30,000,000 Kč v podobě reklamního balíčku, díky němuž bych mohl tuto důležitou práci rozšířit do světa.
 
Pokud mi chceš pomoct vyhrát, hlasuj pro mě! Stačí následovat tyto jednoduché kroky:
 
1) Klikni na tento odkaz na webovou stránku soutěže:
https://www.britainsnexttopcoach.tv/contestants/christian-pankhurst/my-coaching-tip
 
2) Pokud rozumíš anglicky, podívej se na mé 3 minutové video.
 
3) Pak se zaregistruj kliknutím na červený odkaz Register pod videem.
 
4) Uveď svoje údaje:
First Name (křestní jméno), Last Name (příjmení), Email (e-mailová adresa), Password (heslo), Retype your password (zopakuj heslo), Nearest town or city (obec), State or Province (okres), vyber zemi (Czech Republic).
 
5) Klikni na 'Submit' (podat).
 
6) Do několika minut dostaneš zprávu na svou emailovou adresu. Otevři ji a pro potvrzení své registrace v ní klikni na odkaz.
 
7) Otevře se ti stránka s mým coachingovým videem. Uvidíš tři okénka, a v každém z nich číslo „3“. Klikni na každé z nich a vyber číslo „5“ (čímž mi dáš nejlepší hodnocení). Když bude ve všech třech okénkách číslo „5“, klikni na tlačítko „Vote“ (hlasuj).
 
A to je všechno! Děkuji ti za tvou podporu :-)
 
Buďte na sebe hodní,
 
Christian Pankhurst
 
P.S.
Pokud to tak cítíš, prosím, přepošli dál tento email a požádej své přátele, příbuzné a kolegy, aby pro mě hlasovali. Vážím si tvé podpory :-)

---------------------------------------------------

Christian Pankhurst – Můj tip pro koučování


překlad videa (Pavel Krbálek)
https://www.britainsnexttopcoach.tv/contestants/christian-pankhurst/my-coaching-tip

Rada, kterou jsem dnes pro Vás připravil, je zejména o způsobu komunikace na základě všeho co vnímáte. Hodně z nás dovede mluvit, mluvit a mluvit, ale představuji Vám umění komunikace, založené na základě vašeho srdce a pak Vás lidé budou skutečně poslouchat.

První věc, kterou chci s Vámi sdílet, je o tom jak „být přítomný“. Co tím myslím je, že je velmi důležité cítit Vaše vlastní tělo, Vaše vlastní emoce, Vaši energii předtím, než začnete komunikovat. Mnoho lidí komunikuje od krku nahoru, předávají informace a pokračují v mluvení a pokračují. Následně se lidé, se kterými hovoří, začnou od této komunikace odpojovat. Místo toho, aby lidé v tuto chvíli přestali hovořit, pokračují dál a myslí si, že příjemce potřebuje více informací. Dělají tak místo toho, aby cítili energii z přítomného okamžiku a pochopili potřebu zapojení se druhé osoby a přivedli ji zpět do komunikace. Je to o tom být přítomný a cítit svoji energii, uvědomovat si pocit ze svých slov předtím, než je vyslovím. Nepřemýšlejte o tom a zkuste to.

Druhou věcí je mít schopnost být svědkem, což je Vaše schopnosti jednat paralelně. Tedy nejen sledovat, to co říkáme, ale současně se naladit na osobu, s kterou mluvíme, a napojit se na to, co od ní zpětně dostáváme. Pokud budete přítomni ve Vaší hlavě, uvědomujete si, že Vaše informace byly přijaty. Jediné co je důležité, když mluvíte, je cítit Vaši energii a využít Vaší kapacitu a souběžně se naladit na to, zda Vás druhá osoba vnímá. Pokud tomu tak není, tak nechte časovou prodlevu, zastavte to, co říkáte, a pozvěte osobu zpátky do komunikace. Lze říci: „Neztratil jsem tě? Jsi tu se mnou?“ Cokoli co Vám přijde vhodné a přivede osobu zpátky. Tedy buďte svědkem toho, co říkáte.

Třetí věc je vytvářet prázdné odmlky. Je to jako hudba. Je to prostor mezi notami. To je to, co skutečně vytváří hudbu, nejsou to noty. Lidé jsou s Vámi ve spojení právě během mlčení. Důvod, proč jste se mnou právě teď ve spojení, je protože jsem se naučil, jak používat pauzu, mezeru, čas, ticho k prezentování a vytvoření cesty pro to, abyste mě mohli cítit během toho, co mluvím. Pokud bych pokračovat v hovoru, pokračoval v mluvení, a pokračoval, pokračoval, pokračoval brzo se odpojíte a ztrácíte to, co říkám. Tedy odmlky jsou mocné.

Shrňme to. Mluvil jsem o tom jak „být přítomný“, být svědkem toho co říkám a vytváření prázdných odmlk, když mluvím. Také mluvte o tom co cítíte a co chcete, raději než o Vašich příbězích a Vaší moudrosti.

Pokud to, co jsem dnes říkal, s Vámi rezonuje a cítíte se dobře, očekávám Váš hlas 
 

Zpět

Diskusní téma: Podpora pro Christiana

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist