tvoříme svobodný prostor

Patronium - 6.2.2011

19.01.2011 08:18

 

Krásný dobrý den přátelé a příznivci společenství Humanity´s Team Česká republika!

Věříme, že už i v tomto novém roce se Vám podařilo prožít spousty radostných věcí, ke kterým by mohlo patřit i naše výroční setkání na Patroniu, na které si Vás dovolujeme tímto srdečně pozvat.

Toto setkání jsme naplánovali na neděli 6. 2. 2011 v 11.00 hodin a předpokládaný konec je v 16.00 hodin. Místo našeho setkání je Studio Kulička v Praze-Satalicích, Filipovského 20. (www.studiokulicka.cz/)
Na programu je: prezentace událostí z loňského roku, plány na ten letošní, finanční přehled, informace ze světového HT, volba členů Rady, otevření prostoru pro další zájemce o aktivnější začlenění do týmu, diskuze, otázky.

Vaše případné podněty jsou jako vždy vítány! (možno i předem na marketa.potmesilova@post.cz)

Na setkání s Vámi se velice těšíme

Za Humanity´s Team Česká republika
Markéta Bühler a Ladislav Laszlo
Koordinátoři o.s. HT


Pohleď na tento den!
To on je život, život života: jeho kratičký běh obsahuje všechnu pravdu a skutečnost našeho bytí - blaženost růstu, slávu činů i lesk krásy a lásky. Protože včerejšek je pouhý sen a zítřek pouhá představa, avšak dobře prožitý dnešek mění včerejšek v krásný sen a zítřek v představu plnou naděje.
A proto pohleď na tento den!


-----------
Jak se do Kuličky dostanete?
Adresa je Filipovského 20, Praha 9-Satalice. V místě je bezproblémové parkování.
MHD - nejlépe autobusem 186 ze stanice metra „B“ Rajská zahrada, nebo Černý most. Autobusy odjíždějí z Rajské zahrady v 9.56, 10.16 či 10:36. Vystupuje se ve stanici Satalická obora.
Další možnost je odjet vlakem z Praha hl.n. 9:47 do stanice Praha-Satalice 10:04 a tam přestoupit na stejný autobus (186) a jet dvě stanice také do zastávky Satalická obora.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist