tvoříme svobodný prostor

Obejmi změnu (březen - květen 2009)

29.01.2009 18:38

 

Můžete být radostí pro všechny okolo vás a nemusíte pro to nic dělat. Postačí, budete-li tím, kým skutečně jste, ve spojení s vlastním srdcem.

Buďte změnou, kterou chcete ve světě vidět“

Mahátma Gándhí

Intenzivní prožitkové semináře

březen – květen 2009

OBEJMI ZMĚNU

Vědomé propojení s Inteligencí srdce

 

 

vede Christian Pankhurst

Nejde o terapii, diskutování, pozitivní myšlení nebo intelektuální teorie. Tyto semináře nebyly vytvořeny proto, aby vás změnily, ale aby zdokonalily vaši schopnost uskutečnit změny, které si VY přejete v životě udělat a aby vám pomohly přinést výsledky, po kterých toužíte.

Důvěra ve vlastní Inteligenci srdce vám ukáže jasný směr kam jít, ať už se to týká vztahů, práce, nebo životního smyslu.

Obejmi změnu je série seminářů a setkání učících jak postupně dosáhnout žádané kvality v jednotlivých stránkách života a poskytující praktické nástroje, inspiraci a širokou podporu k realizaci vlastních snů. Účastníci získávají jasnost a sebejistotu dělat správná rozhodnutí a učí se překonat překážky, které stojí v cestě jejich osobního nebo profesního úspěchu.

Součástí Úvodního semináře je i PREZENTACE, která je otevřena pro veřejnost a přijít může kdokoliv

 

Úvodní seminář 14.-15.3.2009

 

Převážně pro nové zájemce, kteří si poprvé chtějí vyzkoušet propojení s Inteligencí srdce.

Místo: centrum SIRRAH NATURA Mladá Boleslav 45km (30min) z Prahy Černého mostu. Více o místě a cestě na www.sirrahnatura.cz

Čas: v sobotu 14. března od 10 do 13 hodin začneme úvodní prezentací. Po společném obědě budeme pokračovat od 14 hodin, předpokládaný konec v neděli v 17 hodin

Cena: 2 900 Kč (účast na samotné prezentaci stojí 290 Kč a platí se až na místě)

Ubytování: zajištěno v centru ve vlastním spacáku (platí se 100 Kč přímo na místě) nebo v blízkém penzionu (500,- na noc se snídaní)

Stravování: zajištěny jsou obědy v blízké restauraci (účastníci si budou platit sami)

 

Intenzivní seminář 30.4.-3.5.2009

 

Pro ty, kteří si chtějí naplno zažít, jak Inteligenci srdce vědomě používat ve svém životě, a pro ty, kteří tuto schopnost chtějí dále prohlubovat. Doporučujeme hlavně pro účastníky dřívějších seminářů s Christianem.

Místo: Borovice u Mnichova Hradiště, areál LITES 60km (45min) z Prahy Černého mostu. Více o místě a cestě na www.arb.cz

Čas: sejdeme se ve čtvrtek 30. dubna (večeře od 18 hodin), poté začneme v 19 hodin. Předpokládaný konec v neděli v 17 hodin

Cena: 6 500 Kč (zahrnuje lektorné, ubytování a plnou penzi – zajištěna vegetariánská strava, v ceně je i možnost používání bazénu)

Kvalitní tlumočení z angličtiny je zajištěno

 

Dr. Christian Pankhurst, povoláním chiropraktik, zažil zblízka, jaký dopad má emoční a duševní kondice na fyzické zdraví . Tři roky pracoval jako asistent v ISA (Institut pro seberealizaci) a dále se rozhodl pokračovat ve své životní dráze jako inspirující řečník a facilitátor.

Absolvoval lektorský vzdělávací program LEP nadace Hovory s Bohem a vedl prožitkové semináře společně s Nealem Donaldem Walshem, který o něm říká:

Tento mladík, Christian Pankhurst, ví jak předat tato poselství stejně dobře jako já, ne-li lépe. Má opravdový zdroj jasnosti a porozumění cennosti a hloubky tohoto materiálu“

V roce 2003 založil organizaci Embracing Change (www.embracingchange.org) a začal moderovat své vlastní semináře zvané Embracing Change Experience (Obejmutí změny zážitkem).

Jak se zúčastnit? Kapacita je omezená, zajistěte si proto rezervaci co nejdříve. Přihlásit se můžete u Kamily Plíhalové na eeliskaa@atlas.cz (prosíme i o uvedení telefonního kontaktu).

Bližší informace vám zodpoví Jiří Škvrna na jiri.skvrna@seznam.cz, tel. 606 675 745, nebo Markéta Bűhler na marketa.potmesilova@post.cz

Platby poukažte na účet Humanity´s Teamu ČR u Raiffeisenbank Bank č. 2276872001/5500 a do zprávy pro příjemce uveďte „Christian“ a své jméno.

Termíny plateb jsou

pro Úvodní seminář nejpozději do 5.3.2009

pro Intenzivní seminář nejpozději do 23.4.2009

 

Za Humanity´s Team ČR se na vás těší

Kamila Plíhalová, Jiří Škvrna a Markéta Bűhler

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist