tvoříme svobodný prostor

Nový způsob, jak změnit svět

25.08.2008 10:50

 

Duchovní aktivismus…….. 7 dní v týdnu, 24 hodin denně


od Anny-Mari Pieterse

Pokud sledujete aktivity HT dlouhodobě, pravděpodobně si stále pamatujete na naše turné Kolem světa v jednotě, které probíhalo v deseti zemích světa během března a dubna roku 2007.

Můžeme bez váhání říci, že tato akce byla velkým impulsem pro zrod iniciativ HT týkajících se duchovního aktivismu. Prostřednictvím nich se dále snažíme přinést celému světu velice důležité poselství – poselství naší jednoty.

Prostřednictvím těchto akcí se Humanity’s Teamu podařilo zažít, že jsme schopni zorganizovat silné a úspěšné akce a že dokážeme spolupracovat s ostatními, podobně smýšlejícími organizacemi a jednotlivci. Nejen, že jsme se stali vůdčími nositeli myšlenky Jednoty, ale také jsme se stali žijící manifestací tohoto poselství, což je nejdůležitější. To je to, co nás vede dál… sami jsme změnou, kterou si přejeme.

Jelikož my sami přijímáme Pět Kroků k Míru z perspektivy, kdy jsme neustále ochotni otevřít se novým poznatkům a novým chápáním Boha/života/sama sebe a ostatních, jsme ochotni nad nimi přemýšlet a uvážit je až do posledního kroku a kdy je také žijeme, HT může být zdrojem změny. Svět se mění… a změny začínají u každého z nás.

Proto je tu duchovní aktivismus. Humanity’s Team věří, že svět žízní po změně a nastal čas napsat nový příběh kultur a čas na zrození nové lidskosti. Umožňujeme změny a ukazujeme jejich směr.

Humanity’s Team si říká „hnutí za občanská práva duše“… hnutí, které vyzývá lidstvo, aby se jednou provždy vzdalo představy zuřivého, žárlivého, rozzlobeného, panovačného, pomstychtivého Boha. Aby následovalo svou intuici na cestě k božství bez odsouzení společnosti a bez právního či jakéhokoliv jiného trestu.

Když se Humanity’s Team zrodil, bylo jasné, co jsme chtěli dělat:

Chceme změnit svět.

Vyzýváme ostatní, aby se přitom k nám připojili.

Víme, že čas nadešel právě teď.

Čtete tento zpravodaj proto, že je tohle také touha vašeho srdce a proto, že si možná kladete otázku: „Co můžu udělat já? Jak se můžu zapojit?“

Máme radost, že možnost zapojit se je zde: 7 dní v týdnu, 24 hodin denně prostřednictvím našich iniciativ duchovního aktivismu…

Pokračujeme v naší vnitřní práci, stáváme se stále více vědomi toho, kdo jsme, co si volíme a jak to vyjadřujeme.

  • Stále se ptáme: „Jednota… Co to vlastně znamená? Jak to funguje?“
  • Naše základní principy jsou realizovány prostřednictvím jednoduchých a zároveň silných nástrojů.
  • Umožňujeme vám zapojit se z pohodlí vašeho domova či kanceláře.
  • Je dostupná řada vzdělávacích modulů a programů a inspirativních materiálů, které vám mají pomoci na cestě k duchovnímu aktivismu
  • Umožňujeme vám spojit se s dalšími podobně smýšlejícími lidmi na celém světě působícími v rámci HT.

Pokud nyní máte chvilku, prosím neváhejte a využijte možnosti podepsat petici za Den světové jednoty, poslat elektronickou pohlednici požehnání, poslat dopis požehnání politikům, médiím, náboženským osobnostem či osobnostem vzdělávání. Nebo se jen porozhlédněte po našich stránkách duchovního aktivismu. U nás je jednoduché stát se duchovním aktivistou.

Jsme hrdí na práci, kterou děláte a která nabízí lidem po celém světě alternativní definici Boha, alternativní vysvětlení života a jeho účelu a alternativní představu o sobě navzájem.


Děkujeme vám, že jste povstali a že s vámi můžeme počítat. Děkujeme za to, že máte odvahu říct, co si myslíte. Děkujeme vám za to, že jste ochotni riskovat nepohodlí, když to bude nutné, že víte, že neexistuje selhání a že je pouze produktem naší představivosti.

Společně vytváříme místo, kde zakoušení Jednoty je považováno za jediný praktický způsob řešení problémů, kterým nyní lidstvo čelí. Vrháme světlo Jednoty na všechny oblasti života a vytváříme společnost, která ji odráží.

Děkujeme za to, že děláte, co můžete. Jsme hrdí, že to můžeme dělat spolu s vámi.

Prosím navštěvujte naše stránky a využívejte nástroje, které jsou zde pro vás k dispozici.

Žehnáme vám.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist