tvoříme svobodný prostor

Novinky od našich příznivců

16.03.2011 07:26

Představuji svůj nový web Mauglího prostor

Ahoj a dobrý den všichni mí známí i neznámí,

rozhodl jsem se představit vám své nové webové stránky, na kterých jsou uvedeny různé aktivity, kterými se zabývám. Zvu Vás na podívání a případné setkání na některých z těchto akcí. Stránky: www.maugli.tym.cz 

Mějte se hezky a vesele. Ivo Karásek

 

Mauglího prostor je místem, kde se lidé mohou zapojit do nejrůznějších prožitkových akcí.

Všechny tyto akce mají několik společných bodů:

1. obsahují v sobě prvek dobrodružství;
2. posilují různé komunikační schopnosti člověka;
3. směřují k sebepoznání a poznávání druhých lidí ;
4. otevírají prostor k bezpečnému vyjádření různosti a jedinečnosti člověka
.

 

Co krása dělá s člověkem ?

"Ceňte si své přirozené přitažlivosti a umocňujte ji. Vaše krása je nejzřetelnější, když jste šťastní a spokojení." Doreen Virtue, Ph.D.

Ahoj lidi,

v souvislosti.. možná s věkem, možná s dobou jsem dospěla k tomu, že jsem už opravdu nasycena „her“ na manažerských (většinou) pozicích a že co mi dává největší smysl je, kromě snahy o lepší mezilidské vztahy a práci na sobě, dělat sobě a druhým RADOST. A vymyslely jsme projekt : "Kurzy s dotekem luxusu". Informace o nich jsou na https://hedvabi-krystal.blog.cz/ a jejich náplní je hlavně radost, krása, tvoření a pospolitost :-).

Tyto výtvarné, hravé a profesionálně vedené kurzy bude v blízké době doplňovat také kvalitní nabídka konzultací a seminářů z oblasti osobního rozvoje, které jsem už dávno v HT avizovala, ale kvůli mé vytíženosti se zrealizoval dosud jen první z nich "Mezilidské vztahy". Ten absolvovali háťáci přibližně před rokem na Borovici a byly na něj hezké odezvy. Proto i tato tématika
(v rozšířené podobě) bude zájemcům k dispozici, spolu s dalšími tématy : např. "O komunikaci", okolo které jsme také párkrát "kroužili" na Radách HT " nebo „Jak dosahovat svých cílů", apod.). Odkaz na stránky dám opět včas vědět, protože každý typ kurzu je má samostatné.

Mějte se fajn, jste srdečně zváni a pokud můžete a chcete umístit výše uvedený odkaz na své facebooky, předem moc děkuji !

S pozdravem Iveta 

 

Akadia

https://akadia.webnode.cz

AKADIA - je projekt a vize nové země. Projekt nás všech dětí země, kteří všichni společně tvoříme novou zemi. My všichni jsme děti země. Nová země je místo, které je krystalické čiré, bílé a obsahuje v sobě všechny barvy duhy. Je bezpečné místo a prostor plný lásky, přátelství mezi všemi bytostmi se stejným krásným čirým a duhovým tělem, krystalickým tělem, křišťálovým a diamantovým.

Všichni jsme ve stejném rozšířeném vědomí plné lásky, světla a moudrosti. My všichni jsme součástí jedné krásné a velké univerzální rodiny. Jsme si plně vědomi svého světla a světla druhých, ctíme druh druha jako bratr a sestra z jedné rodiny. My jsme světlo, my jsme láska, my jsme moudrost. Jsme si plně vědomi svého božského vědomí božího dítěte, které je milováno otcem nebem a matkou zemí.

AKADIA - je mé jméno dítěte země na nové zemi. KA-tzn. duše, duch, DIA-tzn. diamantové,křišťálové,krystalické. V překladu to znamená diamantové tělo, světelné tělo duše, květ života. AKADIA znamená laskavé srdce moudrosti. Má všechny barvy duhy a je to nádherná rozkvetlá kytička mého bytí na krásné, milované mamince zemi a v objetí milovaného otce nebe. Toto je má píseň, která zní tím nejkrásnějším tónem mé duše. Je to mé záření a světlo mého srdce, které rozkvetlo v jedinečnou kytičku Akádii, která je spojena se všemi kytičkami ve všech lidech a bytostech na zemi, na zemi, na nebi, ve vesmíru, v galaxii a galaxiích.

Akadia je mé rozkvetlé bytí, které touží jen po jediném sdílet s vámi se všemi můj vlastní rozkvět a váš vlastní rozkvět. A pak budeme všichni v jedné velké rozkvetlé zahradě hrát si hru života, budeme oslavovat, radovat se všichni pospolu a společně tvořit novou zemi. Všechny květy jsou jedinečné a všechny společně vytvářejí jeden velký květ života, který je úplný a který je v nádherné rozkvetlé zahradě plné květin, vůní, radosti a oslav na nové zemi.

Přijala jsem své poslání. Mou prací je zůstat zde na zemi a pomáhat všem ostatním, aby se vrátili domů do svého srdce, do objetí a náruče našeho jediného otce nebe. Je to nejkrásnější a nejradostnější co jsem kdy na zemi dělala. Toto mé poslání obnáší spojení více profesí v jednu a nedá se přesně rozdělit jednu od druhé, ale vše se krásně doplňuje. 

Akadia*Lenka  (Romportlová)


Internetová kniha Nová Země

https://novazeme.webnode.cz/

Tahle stránka je knihou mého života, který jsem zachytával do různých textu a v posledních letech publikoval na mnoha webech. Všechny mají společné téma: spirituální cestu. Je to cesta mezi současností a světem budoucnosti, kterému říkáme s přáteli Nová Země. V mých textech psaných v různých časech a pro různé publikum zachycuju své vize Nové Země, života a spirituaity na ní i způsoby, jak Novou Zemi můžeme společně zhmotnit, často vidím kontrasty mezi současností a tím, o jaké budoucnosti mluví mé srdce.

Jsou zde mé texty o Nové spiritualitě, tak jak jí chápu a rozvíjím, vznikající channelingem nebo podle moudrosti srdce. Občas také píšu povídky a básničky, někdy humorné jindy romanitické, často jsou to též příběhy minulých životů. Mou pozornost také poutá svět a jeho problémy - politika, ekonomika, věda atd. a snažím se na ně dívat z odstupu či nadhledu. A pak jsou zde texty a úvahy o různých mých aktivitách, projektech, vizích a dalších oblastech zájmu.

Tvořím tento web jako kroniku či archiv, jako můj osobní prostor a zdroj inspirace.

 

Ilumauir Kamil (Krbálek)

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist