tvoříme svobodný prostor

Multikulturní časopis Ubuntu

26.03.2010 07:18

Hezký jarní den,

ráda bych Vás při příležitosti vydání druhého čísla multikulturního časopisu Ubuntu, které posílám v příloze, informovala o obnovení aktivit Centra kultur, multikulturní humanistické organizace, která v naší republice působí již od roku 1998. V současné době toto sdružení mění svůj název na mezinárodní Convergence of Cultures. Stejně jako dříve Centrum kultur, tak i Convergence of Cultures se bude zaměřovat především:
- na ochranu lidských práv,
- sbližování lidí různých etnik, vyznání či názorů,
- podporu dialogu mezi kulturami a
- boj proti diskriminaci a násilí.
 

Mezi projekty Convergence of Cultures patří pořádání multikulturních večerů, výstav, koncertů, přednášek, konferencí, seminářů, happeningů, provádění průzkumů ve společnosti, reagování na současné problémy různých kultur u nás i v zahraničí, promítání filmů, nebo právě vydávání časopisu Ubuntu.

Koho náplň této humanistické organizace zaujme je vřele vítán na některé z pravidelných organizačních schůzek, které se konají každý čtvrtek od 18. hodin v Humanistickém centru, Tyršova 1 (poblíž I. P. Pavlova), Praha 2.

Srdečně Vás také zvu na pravidelné prezentace kultur, které každý týden pořádáme vždy po schůzce od 19. hodin. Příští týden se můžete těšit na následující večer:

čtvrtek 25. 03. 2010 – prezentace o Makedonii

Další program a informace naleznete na našich internetových stránkách www.CoCu.cz!

Těšíme se na vzájemnou spolupráci a setkání!

za Tým Convergence of Cultures

Táňa Bednářová
www.cocu.cz
www.plesafrika.cz

 

příloha:

Ubuntu_02
 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist