tvoříme svobodný prostor

Mikulášské setkání 4.-6.12.2009

29.10.2009 20:45

Milí přátelé,
tímto vás zveme na Mikulášské setkání v naší Matičce Praze, kde se už tradičně koná předvánoční setkání. Budeme mít pronajatý na celý víkend prostor v A centru mateřství v Karlíně. Jednotné vstupné je vánoční - 400 Kč, za přespání 100 Kč/osoba/noc.

Organizátorka Jája k tomu přidává:
Pro ty, co tam ještě nebyli: Středisko je dobře vybaveno pro takovéto akce, je tam malý a velký sál, kuchyňka se sezením a plným vybavením, filtrovaná voda, dva záchody a sprcha. Masážní místnost si zamlouvám já, abych Vás svým hlasitým spaním nerušila. Na sezení i spaní matrace tenčí i tlusté, jsou tam i deky, meditační bobky i obyč. polštářky, velké balony, židle, CD přehrávač. Dům je umístěn v tiché ulici a parkování bezproblémové, v domě jsou umístěny jen kanceláře, takže hluk v nočních hodinách nevadí. Počítám s tím, že bychom snídali zde a na obědy a večeře je tady dost (i nekuřáckých) restaurací. Je zde i plechové nádobí a sporák i lednice, takže je možnost si i něco uvařit. Kafe, čaje, cukr a další občerstvení i výzdobu si zamlouvám, že přinesu. Možná přinesu i vánoční pečivo, jestli už budu mít upečeno. Určitě nezapomenu na malé dárky pro každého... Tedy barvy, pastelky a papíry s sebou. A já bych si představovala také dost hudby - vánoce mám s tím spojeny, nějaké scénky nebo divadlo, tím jsme se všichni dobře pobavili a Petrovi tance a Francouzský a Řecký doufám, že budou, ale přineste prosím nějaká CD s hudbou ke křepčení i vánoční. Vemte si spacáky, dárky a barvičky!


Teď údaje:

Termín: 4.,5.,6.12.2009

 

Místo: A centrum CS, Vítkova 10, 

Praha 8 - Karlín 
Je to blízko Florence, kolmá ulice na Křižíkovu, nebo tramvají č. 8 nebo 24 jedna stanice od Florence jménem Karlínské náměstí a příčná ulice na tramvajové koleje. Mapka je na stránkách www.materstvi.cz


Já tam budu v pátek 4.12.od 17h. Počítám, že budete přijíždět už od pátku, ale oficiální program by začal až v sobotu v 10h. V pátek a v sobotu bude v malém sále probíhat Rada našeho sdružení HT, neradní-hosté jsou vítáni.
Hlaste se prosím u mě - jajaduse@centrum.cz
Program se teprve bude vytvářet, čehož se doufám hojně zúčastníte, buď už předem (nápady poslat mně! nebo alespoň název a jak dlouho by to mělo trvat) a nebo až na místě.
Těším se na zase další úžasné setkání s Vámi všemi, známými i novými...
Jája :)
 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist