tvoříme svobodný prostor

Mezilidské vztahy I

25.08.2009 14:52

POZOR ZMĚNA DATA KONÁNÍ

Milí radní a příznivci HT,

dovoluji si Vás srdečně pozvat na jednodenní seminář, který navazuje na jednání Rady na Borovici v Českém ráji (26. 9.09 (www.arb.cz).

Jde o prodloužený víkend a seminář se uskuteční v neděli 27. 9. 09.

Tato akce má název „Mezilidské vztahy I“ a věřím, že v něm najdete spoustu cenné inspirace do všech oblastí svého života. Navážeme také na ukázku ze Sidonie “O komunikaci“.

Zabývali jste se někdy tématy typu :

·      Co je to komunikace a co komunikace není.

·      Tvoření komunikace, ve které se obě strany cítí rovnocenně a která vytváří dobrý pocit u druhých.

·      Funkční nástroje pro tvoření vztahů a jejich nápravu.

·      Porozumění tomu, co ničí vztahy ve skupině.

Stabilita každého kolektivu (pracovní skupiny, rodiny, atd..) závisí ve velké míře na dobrých vztazích. Cyklus seminářů „Mezilidské vztahy“, z nichž Vám v září představím první v pořadí, podstatnou měrou zvyšuje vědomí o životě a o zákonitostech spolužití s jinými lidmi. Odpovídá na otázky, co je to porozumění, co je to dobrá komunikace a jak zlepšovat svoje vztahy s okolím.

Je určený všem lidem, kteří chtějí své vztahy aktivně udržovat a zlepšovat. Výsledkem absolvování cyklu je kompetentní člověk, který rozumí sám sobě a lidem kolem sebe a který je svému okolí více prospěšný.

Kapacita semináře je max. 20 lidí, proto se prosím hlaste včas, nejpozději do 20. 9. 09. se svými požadavky na jídlo, odvoz, přespání na kolik nocí, apod.) na adresu .  Cena semináře je 900,- Kč, platbu prosím zasílejte na účet HT ČR : 2276872001 / 5500. Do zprávy pro příjemce uveďte Vaše jméno a příjmení.               

Cena jedné noci na Borovici je 450,- Kč, je samozřejmě možné si zaplatit večeři i jídlo na celý den - s platbou na místě. (Zájemcům zašlu podrobnější informace).

 

:-) TĚŠÍ SE NA VÁS   Iveta , radní HT, organizátorka a lektorka semináře

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist