tvoříme svobodný prostor

Matka Meera v ČR v roce 2009

04.11.2008 20:45

Jednou z nejvíce uctívaných a milovaných vtělení Matky Boží je Matka Meera, indická žena, která žije v malé vesnici v Německu. Ačkoliv nemá žádnou hlučnou publicitu, tisíce lidí z celého světa přicházejí, aby přijali její Daršan, tichý dar uzdravení a Světla, předaný pohledem a dotykem. Je dobře známá v celé Indii a navštívila Kanadu a Spojené státy. Jedinečným darem Matky Meery světu je zprostředkování (poprvé v historii země) zcela přeměňujícího světla pocházejícího z Paramatmanu a z kontaktu s Nejvyšším. V dnešní době krizí a rostoucího hladu po duchovnu Matka Meera nabízí svým dětem přímý přenos světla, které rozpouští všechny bariéry a mění celé bytí tak rychle a do takové míry, jak je to potřebné. Světlo mohou přijmout všichni, kteří jsou otevření, i když se nesetkali s Matkou Meerou ve fyzickém těle. Jako vtělení Matky Boží, stojí Matka Meera nad všemi dogmaty a hierarchiemi. Nepožaduje žádnou zvláštní věrnost a nabízí svou proměňující sílu všem, bez ohledu na jejich cestu či náboženství.

V roce 2009, poprvé od jejího působení na evropském kontinentě budou mít i Češi možnost přijmout její Daršan, a to přímo v České republice. Tyto stránky si kladou za úkol poskytnout případným zájemcům o Daršan základní informace.
V současné době není sjednán konkrétní termín, ten bude domluven až na základě seznamu konkrétních zájemců, ale předpokládaným termínem je léto - podzim roku 2009. Případné zájemce prosíme o vyplnění rezervačního dotazníku. V okamžiku, kdy počet případných zájemců dosáhne očekávaného počtu a budeme schopni projednat s přáteli a pomocníky Matky Meery podrobnosti, obešleme všechny zájemce v naší databázi e-mailovým oznámením s přesným termínem a místem konání Daršanu. Proto Vás prosíme, abyste uváděli přesně a pečlivě všechny své údaje, protože nebudeme schopni špatně zapsané údaje dodatečně opravovat.

více informaci zde

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist