tvoříme svobodný prostor

Marky

12.05.2008 17:01

 Markéta Potměšilová, Markétka, Marky.

  

Narodila se někdy v minulém století a je čím dál krásnější. Je to nepochybně tím, že je v Humanity´s Teamu :-) . Je v něm aktivní od Nealovy návštěvy v roce 2004, pracovala v týmu zakladatelů občanského sdružení a od ledna 2006 je národní koordinátorkou, nejprve s Daliborem Novákem, teď s Laco Lászlem.

 

Vztah ke spiritualitě měla už od dětství a prožila spoustu neobvyklých zkušeností, díky kterým se vydala na duchovní cestu. Tu stezku, po které jde, nazývá Cestou k sobě, je o hlubokém proniknutí do toho, kým člověk skutečně je a co chce ve svém životě opravdu dělat. Je o vnitřním naplnění, ze kterého teprve může tryskat to, co chce člověk dávat druhým lidem. Marky to našla a dává. Jistě jste si všimli, jak září, to není radioaktivita, ale absolutní láska. :-) Její Misí tady na Zemi je dávat tuhle lásku každému, kdo jí potřebuje. A lidé se díky tomuto daru dokážou spojit s božským uvnitř sebe, to ví každý, koho obejmula třeba v uličce lásky.

Marky je velmi aktivní ve Světovém týmu, v čemž jí pomáhá její vynikající znalost angličtiny. Pravidelně se účastní evropských i světových setkání národních koordinátorů i zasedání Světové Rady HT a s evropským týmem každoročně vyráží na tour, během které představují Humanity´s Team a Novou Spiritualitu po celém světě. S nejvyšším nadšením všude mluví o tom, co prožíváme v českém týmu a dává naší inspiraci dál. A když se vrátí, přináší zase k nám vědomí jednoty se všemi lidmi a s celým světem.

 

Na dveřích jejího bytu je napsáno „tady je hátéčko doma“. Pochází z Prahy a bydlí v Mladé Boleslavi, kde zatím pracuje jako průvodkyně v muzeu automobilky Škoda, ale jejím záměrem je pracovat pro Humanity´s Team naplno. Má nekonečně přátel, téměř legendární je její nerozlučnost se Žanetkou Najdekovou, a i její osobní život je hluboce spjat s Humanity´s Teamem. Ráda tančí, je vegetariánka, miluje láskyplná překvapení...

...a má jako každý blíženec tisíce tváří.

A nakonec, jako v každé pohádce, si Marky hátéčko vzala. Během Love Tour 2008 si řekli ano s Martinem Buhlerem, švýcarským koordinátorem a chtějí používat společné přijmení Aidori, což v jednom starobylém jazyce znamená "naše srdce".

napsal Kamil

Zpět

Vzkazy pro Marky

Datum
Vložil
Titulek

podekovani

Mila MARKETKO jsem uplne nadsena tim co delas vis ze i ja se o tyto veci zajimam a proto ti moc fandim rozdavej lasku dal je ji moc potreba zaroven ti blahopreji k manzelstvi preji kupu deti MARKETKO moc ti drzim palce Vendula

Datum
Vložil
Titulek

Pozdrav a pozvání

Ahoj Markétko, jsem naprosto unešena tím, jak se Tvůj život ubírá za dobu co jsme se viděly naposledy. V dnešním světě je to něco velmi,velmi hezkého. Ráda bych Tě touto cestou pozvala na oslavu 175. výročí Ochotnického divadelního souboru Dobrovít, která se koná 15. listopadu 2008 od 19. hodin v Městském divadle v Dobrovici. Pozvánka, která slouží jako vstupenka pro dvě osoby by pro Tebe byla připravena v kase. Pokud bys ráda viděla bývalé i stávající členy souboru ozvi se mi, prosím, na číslo 723 82 15 10. Měj se moc hezky a těším se.
Olga Dočekalová

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist