tvoříme svobodný prostor

Listopad s HT

05.11.2012 18:12

Milí přátelé,

děkujeme Vám z celého srdce za Vaši účast a podporu v souvislosti s oslavou Světového dne Jednoty, který HT ČR prožil v předposledním říjnovém týdnu. Byl to moc příjemný večer, který si můžete hezkými fotkami připomenout na našem komunitním serveru NING či na Facebooku.

V měsíci listopadu proběhne několik zajímavých prožitkových setkání, na které se moc těšíme – zde jsou naše tipy:

Diana pořádá Kruhy srdce v Karlíně, a sice dne 7. listopadu 2012 od 19h na adrese Karlínské náměstí 5, Praha 8. Pokud máte zájem o bližší info, podívejte se na pozvánku v příloze. Přihlášky posílejte na její e-mail: dianafrei@email.cz

Pokud se chcete zúčastnit setkání Rady našeho o.s., máte možnost se s námi on-line spojit přes Skype – naše nejbližší propojení proběhne dne 12.11. 2012 od 20h30. V případě Vašeho zájmu se, prosím, ozvěte na david.frei@humanitysteam.org

V tomto měsíci Vás dále chceme pozvat na společnou procházku v zoologické zahradě v Praze, která se bude konat dne 18. listopadu 2012 od 14h. Sraz účastníků plánujeme u vchodu. Dotazy, prosím, adresujte na:

daivd.frei@humanitysteam.org nebo marketa.potmesilova@post.cz

Na konci listopadu Vás ještě rádi pozveme na akci Andělské nadělování, kterou pořádá naše spřízněné partnerské o.s. Centrum integrace dětí a mládeže, a to v pražském karlínském klubu Podsklepeno dne 29.11.2012 od 16h.

Přejeme Vám z celého srdce pohodu a vřelý prožitek právě probíhajícího podzimu,

S milým pozdravem

David a Diana, Váš koordinátorský tandem HT ČR

david.frei@humanitysteam.org
diana.frei@humanitysteam.org
mobil: 774363224

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist