tvoříme svobodný prostor

Klubovna - 18.1.2010

10.01.2010 15:09

 

 

Milí příznivci Humanity´s Teamu,

srdečně Vás zvu na  setkání u Františka Horvátha, které jsme nazvali „KLUBOVNA“.

Budeme se zabývat tím  co nás oslovuje,  zajímá  a  naplňuje : knihami N.D.Walshe „Hovory s Bohem“ a budeme sdílet naše vlastní zkušenosti – to, co pro nás tyto knihy znamenají v našem životě, co se nám „otevřelo“, v čem byly osvobozující…

Vždyť ještě nedávno bylo nemyslitelné koupit si veřejně duchovní knížku ani se společně s druhými lidmi zabývat myšlenkami, které jsou pro lidský život podstatné. Součástí večera bude zároveň meditace (ztišení a pozorování mysli – s níž se většinu času ztotožňujeme..) a příp. další aktivity.  

Necháme - li se vést intuicí a necháme - li dění svobodný prostor, je možné, že prožijeme  božskou inspiraci nebo také stav „probuzení“ (osvícení  neboli  toho, kdo OPRAVDU jsme). Ve chvíli, kdy se toto uskuteční, stává se život dobrodružstvím – protikladem ke konzumnímu životnímu stylu lidí, kteří ještě nepocítili potřebu hledat a najít kdo a co jsou.

Svobodný prostor neznamená, že ho použijeme na ventilaci svých frustrací a negativity – předpokladem a smyslem tohoto setkání je prožít hodnoty, které nás dostávají co nej blíže ke Zdroji a to bez utváření a prožívání kvalitních vztahů nejde..

Proto zvu především ty lidi, které  oslovily diskusní večery s Františkem minulý rok v A centru a ty lidi, kteří souzní s výše uvedeným.

 

Tato akce stojí opět jako lístek do kina : 150,- Kč s platbou na místě. Občerstvení z domácí kuchyně paní Horváthové je zajištěné J!

„KLUBOVNA“ se uskuteční  18. Ledna od 17.30 hod na adrese

Horváthovi, ul. 8. Listopadu č. 64 (byt v podkroví),                                         Praha 6 – Břevnov

Kapacita místnosti je 10 lidí, proto se prosím přihlašte co nejdříve na :    

Nejlepší spojení je ze st. metra Malostranská tramvají č. 22, do zastávky U kaštanu.  Sraz na této zastávce je v 17.20 hod.

 

 

    Těší se na Vás organizátorka Iveta   

                    a průvodce večerem František Horváth.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist