tvoříme svobodný prostor

Když se Všechno Mění, Změň Všechno - nová kniha NDW

15.05.2009 09:43

Nealova reklama na novou knížku

Milý příteli,

s velkým nadšením ti mohu povědět o své nejnovější knize Když se Všechno Mění, Změň Všechno, která vychází z materiálu Hovory s Bohem. Recenze, které se postupně objevují, jsou prostě úžasné. Literární zdroje v San Francisku knihu nazvaly „neuvěřitelně dobře načasovanou“ a v Londýně ji vyhlásili jako „nejlepší knihu HsB od vydání originální trilogie“.

                                                 www.wheneverythingchanges.com

Text knihy poprvé kombinuje psychologii a spiritualitu velmi praktickým způsobem, přičemž nabízí silně osvěžující způsoby, jak zvládnout množství změn, které se nyní dějí v životech lidí na celém světě. Jde o změny v globální finanční sféře, v politice, v pracovních kariérách, ve stanovování skupinových a individuálních priorit, ve společenských modelech a chováních, v rodině i v romantických vztazích. Opravdu jde o změny ve všem. Můj návrh je tento: bojuj ohněm proti ohni. Když se všechno mění, změň vše způsobem takovým, jak ty žiješ svůj život. Podle textu obsahujícího Devět Změn, Které Mohou Všechno Změnit, je tato idea snadno uskutečnitelná.

Toto je vůbec jedna z prvně vydaných Internetových Interaktivních Knížek. Když si čtenáři projdou celou knihu, a sice stránku po stránce, téma po tématu, mohou přímo kontaktovat mne a stejně tak i tým Duchovních Pomocníků, mohou se spojit s dalšími čtenáři, klást otázky, diskutovat o obsahu hezky do hloubky a dokonce nalézt emoční podporu a duchovní vedení pro to, aby čelili výzvám, které jsou soustředěné v této mimořádné knize.

Pokud se tvého života pozitivně dotkla série Hovorů s Bohem, tahle knížka je pro tebe. Bere si spirituální koncepty z HsB a „uvádí je do praxe“ tak, že jim vtiskává mentální a duchovní nástroje, se kterými člověk „bruslí“ na své životní cestě: jsou to velmi mocné nástroje, vysvětlené jasným způsobem tak, že je budeš schopen ihned používat. Doufám, že se přidáš k přátelům, kteří hledají způsob, jak by principy Nové Spirituality uvedli pevně do tohoto světa. a pořídíš si tuto knihu ještě dnes. Jednoduše klikni na: https://www.wheneverythingchanges.com/

A podívej se na tohle: když jsem tento nový materiál předal k živé prezentaci v Los Angeles, byl jsem vzápětí šťastný, že ji bylo možné nahrát. Tuto prezentaci ti moc rád zpřístupním ke stažení, pokud se přidáš k těm, kdo si knihu pořídí ještě v tomto týdnu. Chci, abys tuto audio nahrávku mé osobní prezentace Mechanismy Mysli a Systém Duše vlastnil ještě před tím, než bude doplněna otázkami a odpověďmi. Tohle bude přesně to ocitnout se ve správný čas na správném místě. A tento audio program je zdarma – je to můj dárek tobě, když si jednoduše objednáš Když se Všechno Mění, Změň Všechno on-line anebo ve svém místním knihkupectví, ale pozor: pouze v tomto týdnu! Pro více informací klikni na….

https://www.wheneverythingchanges.com/

S Láskou Tvůj přítel….

Neale Donald Walsch

překlad: David Frei

14.5.2009

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist