tvoříme svobodný prostor

Jóga smíchu

09.02.2009 14:33

 Vážení přátelé,

       zveme Vás na večerní workshop

 

                         

a Jak změnit své zvyky a zůstat pozitivní

s Ejvindem Jacobsenem

 

sejdeme se 6.dubna 2009 od 17.30 do 21.30 hodin v Domě Maitrea, Týnská ulička 6 na pražském Starém Městě. Zajištěno tlumočení z angličtiny. Cena je 490 Kč. Přihlášky posílejte Kamilu Krbálkovi (moebius@seznam.cz, tel.721 857 995). Platby zasílejte na účet Humanity´s Teamu u Raiffeisen Bank 2276872001/5500 do 31.3.2009.Do zprávy pro příjemce uveďte Jóga smíchu.

Kdy jste naposledy dělali sekačku na trávu? Kdy jste naposledy vřeštili jako opice? Kdy jste naposledy křepčili jako indiáni? Nevzpomínáte si na datum? Brzo to budete vědět přesně.

Když se smějeme, prožíváme pocity harmonie, štěstí a radosti. Smích nám pomáhá dostat se do spojení se sebou samými, se samotným životem. Samozřejmě, je to zábava se smát, ale smích je i mnohem více než jen zábava – smích je hluboce uvolňující, může pozitivně transformovat napětí, stres a bolest. Když se smějeme, zvyšujeme svou energii, motivaci a naši touhu žít. Kdy se smějeme s ostatními lidmi, opravdu naplno smějeme, cítíme, co to znamená propojenost a to, že jsme jeden celek.

Jógu Smíchu (Laughter Yoga) vytvořil v roce 1995 Dr. Madan Kataria. Když psal článek o smíchu jakožto nejlepším léku pro více než 70 % všech nemocí, napadla ho myšlenka založit kluby smíchu. Dnes jich existuje ve světě více než 5000.

Co nám dá tento workshop? Prožijeme Jógu smíchu a naučíme se nová cvičení, jak si přitáhnout více smíchu do života, jak mít ve skupině společné hlubší prožitky. Poznáme, jak otevřít svou mysl novým myšlenkám a podnětům, o kterých si často myslíme, že jsou příliš těžké nebo nemožné. Získáme odvahu zůstat věrní svým rozhodnutím, když jsme se jednou rozhodli ke změně svého života na více pozitivní. Můžeme si uvědomit, proč děláme to, co děláme a jak to změnit a že pozitivní, štastný a spokojený život je naprosto možný. Získáme také nástroje k tomu, jak vést a uskutečňovat život, který si představujete. Jóga smíchu je součástí změn tohoto světa.

             Těšíme se na Vás

seminář Jógy smíchu v červenci 2007

více o Józe smíchu a Ejvindu Jacobsenovi

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist