tvoříme svobodný prostor

Humanity's Team a Světový den objímání

13.01.2009 13:49

Nannette Kennedyová

19. října minulého roku vzal můj 13letý syn Dylan a 6letý Casey – syn Steva Farella, své transparenty a vyrazili objímat se s lidmi v Boulderu, v americkém státě Colorado. Klidné a zářící úsměvy obou chlapců říkaly, co nelze vyjádřit slovy. Jejich úsměvy odhalovaly absolutní důvěru a nefalšovanou Jednotu. Naše děti náš učí uvědomovat si to, Kdo Opravdu Jsme. Chtěla bych vyzdvihnout důležitost toho, abychom do našich duchovních aktivit zapojovali také naše děti (video z akce, která se konala 19. října po celém světě – „Free Hugs - Kid Style“).

Učíme naše děti; ony učí nás i zbytek planety a tím pomáhají vytvářet novou zemi. S tím, jak stojíme před mnoha změnami na této planetě a budíme svět k Jednotě, naše kampaň objímání nabízí mimořádnou příležitost ukázat v praxi, co je to Jednota. Když pozvednete své ruce s transparentem oznamujícím, že nabízíte objetí, otevíráte své srdce Všem; dětem i starým lidem, zdravým i nemocným, lidem všech ras, všech národů – Všichni jsou objímáni – je to demonstrace Jednoty.

Anna-Mari Pieterseová, koordinátorka jihoafrického Humanity's Teamu říká: „Spočinutí v náruči lidstva přináší myšlenku Jednoty a Lásky hluboko do mé duše!“ Podle Eckharta Tolleho není na světě řeč, která by to dokázala přesně vyjádřit. Jde to však jinak: stačí jedno objetí, hluboký pohled do očí, jedna obyčejná kresba kruhu načrtnutá hůlkou do prachu pro srdce, která se mají rozzářit.
 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist