tvoříme svobodný prostor

HT World Tour - Neale na vlastní kůži

13.04.2007 00:00

 

Ve dnech 12. až 13. dubna 2007  v rámci HT World Tour návštívil Neale Donald Walsch německý Offenbach na předměstí Frankfurtu nad Mohanem. Jako český Humanity´s Team jsme usilovali, aby jedna Nealova zastávka během turné byla také u nás, ale nepovedlo se. Proto jsme se rozhodli podpořit německý tým v jejich práci a užít si Neala jen kousek za hranicemi. Český HT zastupovali Markétka Potměšilová, Míša Schneiberková, Kamilka Plíhalová a Míša Chlad. Byli jsem bohatě odměněni srdečným přijetím, úžasnou atmosférou, novými přáteli a spoustou zážitků a zázraků.
 
Kamilka Plíhalová, německý týmák, Markétka Potměšilová, Neale Donald Walsch, Míša Schneiberková a Míša Chlad. Hned první den se s námi Neale nejen vyfotografoval, ale i popovídal. Sice byl unavený po dlouhé cestě, ale v našem obětí se rozzářil. Na tuhle chvíli jsme se všichni moc těšili, Myška si koupila krásné šaty, ale k tomuhle setkání došlo tak rychle, že si je ani nestačila obléci. Nevadí, sluší jí to i ve svetru :-)

 
Příjezd byl hektický, jako háťáci jsme měli přístup i do zákulisí, dorazili jsme zrovna ve chvíli briefingu Neala s německým týmem.

Míša se hrdě a aktivně zapojila do práce organizačního štábu. V barvách německého týmu vítala návštěvníky Nealovy přednášky. Když si postupem času uvědomila, kolik zájemců bylo na její místo, málem jí omývali.

Ačkoliv byl Neale unavený, jakmile stál před svými čtenáři a posluchači, zářil. To, co říkal, není důležité, ostatně všichni si to můžeme přečíst v jeho knihách. Důležitá pro nás byla energie, která byla za jeho slovy, podstata bytí, o kterou se s námi dělil. A my ho vnímali.

 
Po přednášce probíhal satsang. Nenechali jsme si ho ujít, je to příležitost osobně sdílet s Nealem, být s ním, pozdravit ho...

  
...takhle čerpáme sílu a inspiraci do svých životů, takhle získáváme odvahu být těmi, kým skutečně jsme a žít svůj život podle nejkrásnějších představ.

Naslouchat krásné hudbě je meditace svého druhu, užili jsme si jí i při HT World Tour...

 
Druhý den jsme to před Frankfurtskou burzou rozbalili, obejmutí zdarma, jóga smíchu, ulička lásky a spousta tance

A takhle to končí vždycky, spoustou legrace a bezpodmínečnou láskou.
Další fotky jsou na stránkách německého týmu.

Co se zdálo nemožné, stalo se skutečností. Tenhle výlet nebyl levný, ale s pomocí našeho HT  a přátel jsme ho mohli uskutečnit. Český tým nás podpořil 5000 Kč na cestovní náklady.  Díky.
(foto Michael Chlad a německý HT)
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist