tvoříme svobodný prostor

Elektronické požehnání

21.08.2008 10:42

Toto požehnání si klade za cíl otevřít srdce toho, který je posílá stejně jako toho, který jej dostane. Takto mohou oba poslat energii srdce ostatním.

My všichni jsme v HT, abychom probudili tento svět k Jednotě. Když pošlete toto elektronické požehnání svým přátelům, rodině a třeba i lidem, které vůbec neznáte, stanete se součástí rukou, které je v posvátném okamžiku probuzení jemně  poklepou na rameno.

Iniciativa duchovního aktivismu, na které Ana-Marie Pieterse (koordinátorka HT v Jihoafrické republice) pracovala tak neúnavně a odevzdaně, je místo, kde tato požehnání najdete a odtud je také můžete rozeslat komukoliv, koho znáte. HT na celém světě se svými 15 000 členy tak může jako celek využít internet k žehnání sobě i milionům ostatních.

Naše planeta a každý živý tvor na ní potřebuje naše požehnání. Představte si, kdyby pouhá polovina našich aktivních týmáků poslala jedno elektrické požehnání a poté by jej každý jeho adresát přeposlal dále alespoň jednomu člověku, kterého zná. Za pouhý jeden den by 15 000 emailů požehnání pohladilo lidská srdce a duše tak, jako nás teplá přikrývka hřeje o studených nocích.

Kdyby den poté, těch samých 7500 lidí poslalo ještě jedno požehnání a adresáti původních adresátů dalších 7500, během dvou dnů bychom společně poslali celých 150 000 emailů požehnání. Nyní toto vynásobte 30krát bez denního nárůstu a máte celé čtyři a půl miliony emailů požehnání. Během jednoho měsíce, nejméně čtyři a půl milionu lidí bude probuzeno a zapojí se do Iniciativy duchovního aktivismu HT prostřednictvím svého počítače. A co kdybychom poslali tři požehnání každý den?

Přihlášení trvá méně než minutu - kliněte na Spiritual Activism, kde níže na stránce najdete elektronickou pohlednici požehnání. Pak vyplňte jména tří lidí a pamatujte,  že:

Žehnat znamená přát si, bezpodmínečně a z hloubi svého srdce to nejlepší pro lidi i situace; znamená ctít je a pohlížet na ně s úžasem, neboť jsou darem Stvořitele. Žehnat znamená poslat božskou péči, slovo i myšlenku vděčnosti, pocit štěstí ostatním, přestože my sami nepropůjčujeme, ale s radostí pozorujeme obrovské bohatství života.

 

Pierre Pradervand, Něžné Umění Požehnání


Nyní klikněte na tlačítko odeslat a vězte, že JSTE součástí změny. Kolik očí bude otevřeno? Budete to vědět, až vám přijdou odpovědi na požehnání, které jste odeslali. Budete žasnout nad dobrem, jehož jste zdrojem.

Zdroj: Zpravodaj 8/2008

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist