tvoříme svobodný prostor

Duch HT a jeho realizace

16.01.2009 12:13

Přemýšlel jsem, jestli tuhle upoutávku odstranit, když se situace změnila, ale nakonec jsem se rozhodl jí tady ponechat. Akce se v původním významu neuskuteční, ale stále máme v A-centru zamluvený prostor a tak věříme, že se sejdeme v jiném formátu než je klasický seminář.

Měli jsme vizi dvou seminářů s Robertem o Duchu HT, ale změna je život a ta tvořivá vlna jde teď prostě jinudy. Respektuji to a přijímám. Vím, že jsem často někde v budoucnosti, ale to, co se teď děje, mě vrací zpět do přítomnosti, proto cítím, že je potřeba udělat několik kroků zpět do reality a začít pěkně od začátku a bez fázových skoků. Robert se nás ptal, jestli skutečně víme, co chceme a taky co potřebujeme, jestli víme, jakou prací či činností chceme Ducha HT zhmotnit, jestli vůbec něco chceme dělat nebo jestli nám stačí se jen občas scházet. Sám osobně mám spoustu vizí a plánů a projektů, ale když jsem naprosto upřímný tak nevím, jak hodně s vámi ladí, jestli jsou opravdu vyjádřením Ducha HT nebo co vlastně vyjadřují a k čemu pasují. Proto jsem nemohl Robertovi říct, co vlastně hátéčko je, co chce nebo co potřebuje, nikdy jsme se společně takto v Radě o tom nebavili, a možná jsme ani nevěděli, že tahle debata je potřebná natož jak jí vést k smysluplným závěrům. A sami víme, že v hátéčku jsou lidé s různým přístupem, kteří nechtějí chodit na žádné semináře, nechtějí do Kruhů srdce, nechtějí nic organizovat a přesto se cítí být v HT. Jak tohle skloubit s lidmi, kteří naopak něco chtějí dělat? Pro mě je hátéčko MÍSTO, kde se scházíme, čím je ale pro Vás? Nevím.

Robert nám nabízí pomoc a spolupráci právě na téhle úvodní interní debatě, která musí předcházet jakýmkoliv seminářům o Duchu HT nebo jakékoliv jiné smysluplné činnosti v hátéčku, co konkrétně chceme nabízet lidem v HT nebo vně, jaké prostředky chceme používat, jaký jazyk či koho chceme oslovovat. Tohle bychom si měli v prvé řadě vyjasnit v Radě popřípadě v jádru týmu.

Takže v prvé řadě chceme udělat jednodenní workshop s Robertem pro radní nebo jádro týmu, kde si to vyjasníme.

Kamil
 

----------------------------------------

Milí přátelé

zveme Vás na intenzivní prožitkový seminář, na kterém budeme společně hledat a pojmenovávat kdo jsme ve vztahu k Humanity´s Teamu, jak se cítíme s ostatními v HT a jak vnímáme ducha HT a jeho realizaci v běžném životě. Budeme si ujasňovat a čistit cesty mezi tím, co je a co chceme. Dáme prostor své touze být sami sebou a zároveň se budeme dotýkat svou celistvostí ducha HT, rozdmýchávat jeho sílu a dávat mu jasné obrysy a smysl v reálném světě. Věnovat pozornost něčemu „vyššímu“ má smysl tehdy, pokud umožníme tomuto „vyššímu“ skrze nás tvořit a naplňovat jasné záměry. My sami se na tom aktivně podílíme a seberealizujeme. To nám otevírá cestu k expanzivnímu osobnímu rozvoji, k sebeuplatnění a k nové spolupráci. Půjde opět o velice praktickou práci, která bude zasahovat jak rovinu mentální, emocionální, a esenciální, tak i rovinu fyzického těla.

                                                           Robert Sättler

„…toho ducha týmu lidstva vnímám už teď – je to struktura, která je jako mnohorozměrné puzzle, kde pro každého z nás je místo, kde každý neseme kousek toho obrazu…“  

                                                           Kamil

 

Seminář je určen hlavně všem aktivním členům a příznivcům HT, kteří touží po dalším zdokonalení týmové spolupráce v HT, po tom ujasnit si svá očekávání od budoucnosti HT a v té souvislosti také od sebe.

Bude se konat ve dvou termínech :

20. – 22. února 2009 (začátek v pátek od 18ti hod)

6. –   8. března 2009 (začátek v pátek od 18ti hod)

v A – centru, ul. Vítkova 10, Praha – Karlín (1 stanice tramvají č. 8 nebo 24 od st. metra Florenc), kde je rovněž možnost přespání ve vlastním spacáku. Cena za 1 noc je 100,- Kč/osobu. Jídlo vlastní, s možností využít blízké restaurace. Čaj a káva bude k dispozici v kuchyňce A – centra.

Cena semináře je 2 500,- Kč

Protože chceme zajistit maximální přínos všem účastníkům, je počet lidí na tomto semináři omezen pouze na 10 míst. Pokud víte, že Vás tato akce zajímá, neváhejte a zarezervujte si svoje místo včas ! Přihlášku zašlete Ivetě () nejpozději do 31. 1. 2009 s datem odeslání a platbu proveďte na účet Humanitys Teamu ČR (č.ú. 2276872001 / 5500) do 14. 2. 09. Do zprávy pro příjemce napište prosím své jméno a „duch HT“.

Všichni jste srdečně zváni ! 

Iveta 

Organizace semináře

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist