tvoříme svobodný prostor

Doteky

02.03.2008 00:00

Chtěli jsme prožít hluboké propojení mezi námi a najít, co máme společné a co nás spojuje. Proto jsme se sešli ve dnech 29.února až 2.března 2008 v Pískuznovuobjevili způsob, jak k tomuto prožitku jednoty dojít. Tím způsobem jsou D O T E K Y  a tak se také jmenovalo naše setkání, které zorganizovali Radka Svobodová a Kamil Krbálek.  

 

  


Doteky se staly naším způsobem kontaktu, dávali jsme je a přijímali a proměňovali naše vnitřní strachy v radost.

 

 


Tohle setkání bylo plné obejmutí, pohlazení či přitulení, při kterých se dotýkaly naše duše, srdce i těla. Prostřednictvím doteků jsme spolu sdíleli to, co je v nás, svůj svět a náš život.

Doteky jsou způsobem, jak můžeme přijímat sami sebe takovými, jakými opravdu jsme, díky nim můžeme zkoumat lidi kolem sebe a poznat jejich pravou podstatu. Jsou způsobem naší komunikace, která tvoří porozumění a soulad, protože jsou vždy pravdivé. Dávali jsme si je navzájem a s láskou je přijímali a tak tvořili hluboké přátelství mezi námi. Doteky jsou tím, co nás propojuje, co tvoří jednotu a kontinuitu života. 


 Prožili jsme spoustu dotekových aktivit, které rozvíjeli naše vnímání, schopnost vcítění se do druhých a které tvořili radost a dobrou náladu. Doteky byly také tím, co uzdravovalo naše těla a duše, každý dotek je lékem, který dokáže změnit bolest a utrpení v lásku.  Vzpomínáte jak jsme si hráli při molekulách nebo při ber-dej?

 

 


Nebo jak se měnily způsoby našeho objímání, jen tím, že jsme si řekli, jak je nám to příjemné? Jak jsme vnímali energie druhých při pomalých pohybech nebo při pohledu z očí do očí?

 


Cítili jsme léčivost doteků a užívali si je v uličce lásky nebo při skupinovém obejmutí.

 

 

 

 
Doteky se pro nás také staly vstupní Branou do Života podle našich nejkrásnějších představ. Vstoupili jsme jejich prostřednictvím do pohostinné Zahrady ve Světě míru, lásky a harmonie, kde se můžeme potkávat a prožívat naše přátelství, kde můžeme tvořit a malovat a zpívat a tancovat. Branou doteků jsme vešli na Novou Zemi, vpluli do nového věku a stoupáme k novému vědomí naší sounáležitosti. A jsou i další Brány a proto budou i další setkání. 

..a všichni jsme samozřejmě pořád drbali Máju, protože drbání to je taky dotek :-)

 


A naše setkání jsou také plná příjemných chvil při společném hodování ve vyhlášených restauracích nebo nad šálkem voňavého čaje v čajovnách.

A příště sejdeme se zas.
Zapsal Kamil Krbálek
Foto: Anička Smith, Jirka Škvrna a Kamil Krbálek

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist