tvoříme svobodný prostor

Condor z Damanhuru na Borovici

16.07.2009 08:12

O Damanhur se už nějaký ten pátek zajímáme a naše povědomí o tom místě a tamních lidech se rozšiřuje. (Damanhur – laboratoř lidské budoucnosti). Někteří už tam v Itálii byli a naopak v Čechách jsme několik hostů odtamtud uvítali. Hlavní zásluhu na tom má naše kamarádka Iva Haas, která se stala členkou tamní komunity, prý je tam jediná češka. A kontakty se rozšiřují.

Začátkem července byl s Ivou v Čechách na krátké návštěvě Condor, jeden ze skupiny zakladatelů Damanhuru, který spolu s Falkem, asi nejznámějším z nich, stál u zrodu podzemních chrámů, které Damanhur proslavily po celém světě (Chrámy Damanhuru). Condor (asi 62 let) se zajímá o alchymii a magii a když mu Iva vyprávěla o magičnosti Čech a Prahy a taky o našem společenství, začal se o nás zajímat. Začátkem července se v Praze (v Lehké hlavě) uskutečnila schůzka, kde se začala připravovat Condorova srpnová návštěva v Čechách. A já vás chci informovat o prvních výsledcích a pozvat Vás ke spolutvoření.

Condor bude v Čechách cca od 1. do 9.srpna (data jsou předběžná a vše se aktuálně upřesňuje).

V sobotu a neděli 1. a 2. srpna by se mělo uskutečnit setkání s Condorem v Praze, kde pravděpodobně formou otázek a odpovědí Damanhur představí, přiveze asi i nějaká videa, fotky či knížky. Iva bude tlumočit z angličtiny či italštiny do češtiny. Pokud vás to zaujalo, více informací podá organizátor setkání Rudolf Fischer na telefonu 725 801 889.

Druhou předběžně domluvenou akcí je pobyt Condora a Ivy na Borovici v prvních dnech naší dovolené (cca od 7. do 9. srpna). Pokud budeme mít zájem, mohla by se i tam uskutečnit přednáška či prezentace Damanhuru. A samozřejmě také můžeme Condorovi představit naše společenství, Humanity´s Team či Novou Zemi, i to, co děláme.

A teď je zde prostor pro Vás, chtěli byste se o Damanhuru něco dozvědět a přitom se Vám ty dva termíny nehodí? Máte skupinu lidí, které by setkání s Condorem zajímalo? V tom týdnu od 1. do 9.srpna se zde otevírá možnost takové setkání uskutečnit. Pokud máte zájem či nápad, volejte Ivu Haas 720 662 261.

Také se nám začala otevírat možnost navštívit Damanhur ne jako turisté, jak jsme plánovali v zimě, ale jako přátelé a hosté, kde bychom se na pár dní či týden mohli zapojit do práce komunity, poznat jí zevnitř a také poznat věci, které se normálním turistům neukazují. Láká Vás to? Pak více se právě můžete dozvědět na plánovaných setkáních.

Tolik aktuálně k 16.7.2009, tenhle článek budu průběžně aktualizovat

Kamil

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist