tvoříme svobodný prostor

Co nám brání realizovat Tajemství? - podruhé

17.03.2009 15:44

Milí přátelé,
 vzhledem k velkému zájmu o diskusní večer s názvem "Co nám brání realizovat  Tajemství?" jsme vypsali ještě jeden termín pro všechny, kdo se na první termín  nedostali, příp. nemohli anebo o akci nevěděli.
 Tento večer se bude konat dne 10. dubna 2009 (pátek) od 17.30 v A centru (Vítkova  10, Praha - Karlín) - podrobnosti níže. Cena je stanovena na 150,- Kč s platbou na místě. Do místnosti se vejde 30 lidí.
 V případě Vašeho zájmu prosím o potvrzení Vaší přihlášky (pokud možno obratem) na adresu .  Kdo byste měl zájem v A centru přenocovat, prosím připište to do mailu.  Předem Vám děkuji za odpověď a těším se na naše setkání plné radosti a inspirace.
 
 S pozdravem
 
 Iveta
 
 
Budeme opět hosty v prostorách A centra, které někteří z nás známe a někteří ještě ne. A centrum je rodičovské centrum (https://www.materstvi.cz), které  vzniklo před 13ti lety na základě projektu "Pro - život", s cílem vybudovat  láskyplné zázemí pro budoucí maminky a tatínky, připravit je na porod i na  společný život v rodině a ulehčit novým človíčkům příchod na svět.   Tento prostor je naplněn krásnou energií, je tu čisto a útulno a je o něj  pečováno s velkou zodpovědností a radostí.  Proto, když uzavíráme za HT smlouvu o pronájmu, říkáme si s lidmi z A centra svá  očekávání, aby všechno dobře proběhlo a aby nám spolupráce dlouho vydržela.
 
 DOHODY, které máme s A centrem jsou :
 * do A centra nepatří zvířátka
 * po skončení akce je třeba společnými silami po sobě uklidit (zvláště u větších  akcí je nutné dobře se domluvit) tzn : dát věci (balóny, molitany, meditační  polštářky, židle) na jejich místo - osvědčilo se nám vyfotit místnosti před  začátkem akce mobilním telefonem a pak, podle tohoto záznamu, všechno urovnat,   dále zamést, umýt a uklidit po sobě nádobí
 * máme k dispozici "velký" sál (na akci) a malý sál (kde spíme a "bivakujeme"   - na spaní lze využít i místnůstku za větším sálem a v případě nutnosti  také masérnu) - prostor má kapacitu cca 10 lidí pro spaní na karimatkách a ve  vlastním spacáku
 * můžeme využívat kuchyňku včetně lednice (kávu, čaj a cukr zajišťuje obvykle  hátéčko, svačinky a even. pohoštění pro ostatní je z vlastních zdrojů ,  nádobí zapůjčí A centrum)
 * k dispozici máme sociální zázemí (2 WC + 1 sprchový kout + 2 umyvadla, úklid.  místnost)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist