tvoříme svobodný prostor

Cesta k zázrakům

09.10.2009 07:29

Cesta k zázrakům – z role oběti k sebeúctě a osobní síle

 

S Alicí Volkovou a Robertem Sättlerem   

28.11. – 29.11. 2009, 9.30 – 17.30 hod.

„ Posuzování našich činů existuje pouze v naší vlastní mysli . Je snadnější pochopit věci v hlavě, než je vědět moudrostí svého srdce. Ale vědět ve svém srdci znamená stát se nadčasovou bytostí a pochopit sebe sama na úrovni své duše.“

Zveme vás na tento intenzivní prožitkový seminář, kde se společně podíváme na to, jak často se díváme na sebe sama a svět kolem nás z úhlu pohledu své role oběti, která vytváří systémy přesvědčení a představy o naplněnosti (nenaplněnosti) života, úspěchu, lásce, vztazích, sebedůvěře, seberealizaci, hojnosti, penězích…

A na základě takto vytvořených systémů přesvědčení a představ o sobě a druhých se vztahujeme a realizujeme, zůstáváme „malí“ a držíme se ve vyhrazené přihrádce.

Přijďte v této úžasné době, která nás přímo vybízí k vnitřní transformaci a ke změně úhlu pohledu na sebe sama, osvobodit se z role oběti a tím změnit svůj život v novou realitu.

 

Workshop se koná 28. – 29.11. 2009, Dobřenická 776, Klánovice – Praha 9

Cena workshopu je 2500 Kč

Místo si můžete rezervovat na sattler@centrum.cz

 

 

Alice Volková

Alice se více než 13 let věnuje práci na sobě a vnitřní transformaci. Je absolventkou kurzů One Brain, duchovní terapie SRT a mnoho dalších workshopů za účelem osobního rozvoje. Sedmým rokem pracuje jako terapeutka s výše uvedenými technikami.

Alice je pro práci s klienty obdarována velkou citlivostí, laskavostí a intuitivními vhledy.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist