tvoříme svobodný prostor

Cesta do Argentiny 6. - GC začíná

19.05.2008 07:33

 

  18.5.2008 - Marky

Ahoj, dobrý den, dobrý večer, dobrou noc :-)

Tak máme u nás doma po čtvrté hodině ranní a tady je mínus pět hodin (tedy po 23. hodině - ať to nemusíte počítat :-)a naše počítačová místnost je plná a všichni se spojujema s naším domovem, tedy samozřejmě jen přes PC, srdečně jsme přeci stále, ale i tak přesto píši, ať se i něco dozvíte, místo toho samého naciťování :-))

 

Včera odpoledne jsme tedy začali.

Sjelo se nás zatím 20 koordinátorů - tedy 19 zemí na place a možná přijde i ..... někdo další.

Argentinský tým je tu také s námi. Jsme velice okouzlení rodiči Gabriela - argentinského kordinátora, jsou jako z pohádky a jsou na palubě s ním a to je přeci vždy krásné, když je rodina pohromadě a je propojena stejnou spirituální cestou. No nemohli jsme se na ně na všechny vynadívat.

Zahajovali jsme překránou meditací - procházkou labyrintem (kdybyste se také chtěli projít a náhodou nechtěli letět až sem, můžete zajet na zámek Loučeň, mají tam překrásný park a hned několik labyrintů zapsaných v památkách UNESCO). Meditace nám umožnila podívat se, jak se cítíme na našich životních cestách, jak a které volíme, jak se cítíme při setkání s druhými lidmi... Silným prožitkem bylo také následné sdílení, kde jsem měla možnost opětovně procítit vděčnost nám všem za to, co spoluvytváříme. Někteří z nás již podobným labyrintem procházeli, přesto se všichni vyjádřili, že tentokrát to byl pro ně mimořádný zážitek. Nejlepší na tom je, že celý labyrint je nanesen na podlahu v meditační místnosti HT centra. Takže každý den, když navštívíte přátele v Buenos Aires, si můžete takto krásně zameditovat. Bylo to od argentinského týmu velice krásné přivítání! Za malou chvíli nás již autobus odvážel do vzdáleného místa, které vybral Gabriel pro zasedání Rady. Ale o tom už Lacko!

18.5.2008 - Laco

Jaké to krásné místo! Konečně stromy, kousek přírody, na rozdíl od zastavěného Buenos Aires. Objekt, ve kterém jsme ubytovaní, patří nějaké cirkevní organizaci, je velice hezký a udržovaný. Na pokojích nám visí ukřižovaný Kristus, který nad námi bdí v noci. Máme k dispozici několik zasedacích místností a speciálně místnost, kde se podává jídlo. Nikam nespěcháme a začátek zasedání dáváme na desátou hodinu.

Dnešní zasedání otevřel Steve Farrel (coordinating director), který světové HT zastupuje "navenek". Spolu s Lynn Launer a N.D.Walschem je členem zákládajícího orgánu, tzv. "Concil of Trustees". Steve umí hezky mluvit a pokud se mu dá prostor, tak mluví a mluví... Naštěstí nejsme ostýchaví a vždy ho včas zastavíme. Přivítali jsme také členy argentinského týmu, kteří přišli na Radu jako pozorovatelé. Vytvořili si skupinky po třech - čtyřech lidech, mezi sebou vždy jednoho anglicky mluvícího, který jim vše překládal. Je to úžasné nasát atmosféru z takovéhoto setkání! Vy kteří jste měli možnost být na prvním zasedání GC (Global Coucil = Světová Rada) v Praze, to můžete potvrdit. Zůstali s námi až do oběda a pak šli po svých.

Zasedání probíhalo klidně, všichni se navzájem už známe a tak šlo všechno "jako po másle". Jednání jsme prokládali oddechovou aktivitou (spiritual experience = spirituálními zážitky) - což může být cokoliv od meditace po tanec. Markéta třeba dělala mlynská kola :-) Už se těším, až přijde řada na mě - mám připravený spirituální zážitek jako Brno, budu jim totiž hrát na gitaru, to si užijí!!!

Zpět

Na vzkazy

Datum
Vložil
Titulek

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The prostate related is central to the section of a male's reproductive system. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The prostate gland is situated just before the rectum, below the bladder and all around the urethra. When there is prostate problem, it is usually very uncomfortable and inconvenient for your patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and cancer of prostate.



Prostate infection, also referred to as prostatitis, is easily the most common prostate-related condition in men younger than 55 years old. Infections with the prostate gland are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common of most types of prostate infection. It is a result of bacteria found in the large intestines or urinary tract. Patients may feel fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by utilizing antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is really a condition associated with a particular defect within the gland along with the persistence presence of bacteria in the urinary tract. It can be brought on by trauma to the urinary tract or by infections originating from other parts with the body. A patient may experience testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it could be treated by removal of the prostate defect accompanied by the employment antibiotics and NSAIDs to treat the redness.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% coming from all prostatitis cases; however, researchers have not even to ascertain what causes these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur due to unknown infectious agents while other believe intensive exercise and high lifting may cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable diet is important. These are some from the actions to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is important for health and wellness and this will also keep the urinary track clean.

2. Some studies declare that a couple of ejaculations per week will prevent prostate type of cancer.

3. Eat beef in moderation. It has been shown that consuming greater than four meals of beef weekly will raise the risk of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a suitable diet with cereals, vegetable and fruits to make sure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most important measure to consider to make sure a normal prostate is always to select regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you should opt for prostate examination one or more times 12 months.

Datum
Vložil
Titulek

ahojki

Jee..to je supr..dekuji i za akční fotečky..je super Vás vidět..s tou sopkou to mate dobrodružné. Držím palečky na prezentaci..určitě bude Uzasna..kdy mate cas vysi prezentace?? pusu a diky zan

Datum
Vložil
Titulek

Hola!

Děkuji za zprávičky, moc mě těší, že mohu být takhle s vámi. Už se těším na informaci, jak dopadlo Brno v Buenos Aires. :-))

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist