tvoříme svobodný prostor

Celostátní setkání v Sidonii - 28.-30.5.2010

19.04.2010 15:53

Milí přátelé a příznivci Humanity´s Teamu!

Jaro je tady a s ním i tradiční setkání příznivců Humanity´s Teamu v Sidonii. Někteří z vás se již nemůžou dočkat a bombardují nás dotazy, zda se naše setkání bude konat 28.až 30.května 2010, když v tom termínu jsou parlamentní volby. Takže - co vy na to? Myslíte si, že jsme schopni jít k volbám a ještě se účastnit Sidonie? Případně vyměnit volby za toto setkání? Uvědomujeme si, že pro někoho z vás jsou tyto volby důležité a chcete se jich zúčastnit, současně ale byste chtěli jet na setkání. Také dopravit se do tak vzdálené destinace není jednoduché a z vaší strany bude potřeba bystrého "logistického plánování".  My vám nabízíme jako každý rok pomoc s registrací volných míst v autech.

Co se týče programu, ten se jako jistě víte tvoří na místě z nabídky účastníků, už ale teď to vypadá podle vašich příspěvků zajímavě. Děkuji všem, kteří už teď na to myslí a posílají mi svoje nabídky. Cena zůstává na úrovni minulého roku, tedy 1100 Kč. Za Slovenskou stranu tedy 44€.

Pokud máte zájem přijet, přihlašujte se na email: <lacola@atlas.cz>.

Uzávěrka přihlášek je do konce tohoto týdne, tedy do 25.4.2010. Tento termín je důležitý z důvodu podržení rezervace rekreačního zařízení.

S láskou a úctou

Ladislav Lászlo
Humanity´s Team - ČR

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist