tvoříme svobodný prostor

Afirmace za planetu Zemi

19.03.2007 00:00

Stvořili jsme afirmaci a vkládáme do ní svou lásku a energii a dnes je den, kdy chceme být podpořeni všemi, kdo s naší afirmací souzní. Dnes 19.3.2007 v 19:03 vyjádříme své sny o životě podle našich nejkrásnějších představ tak, abychom tento život tvořili:

Naše planeta je plná láskyplných, všeodpouštějících lidí, kteří žijí ve společné harmonii a v souladu s přírodou. Jsme jednotou lásky, dobra, míru a porozumění.Dávám vesmíru všeláskyplnou energii, podporuji lidskost a moudrost. Toto sdělení je bodem obratu k tomu, co chci prožívat.

Toto chceme prožívat a proto to sdělujeme vesmíru, lidem, každému z Vás. Pokud toto naše přání je v souladu s Vaším, můžete ho podpořit, můžete formulovat svou vlastní afirmaci a sdílet jí v tu samou chvíli, kdy my budeme sdílet tu naší nebo se můžete jen připojit a vzpomenout si v tichu meditace nebo jí křičet na náměstí nebo jí tančit, zpívat, malovat, běhat nebo milovat. Můžete to udělat kdykoliv, dnes, zítra, za týden, za měsíc nebo za deset let, vždy to budeme sdílet společně, protože my tuhle afirmaci sdílíme stále.

Milujeme Vás, Ivanka, Kamil a náš tým

PS: pokud s Vámi tenhle dopis souzní, můžete připojit svůj podpis a poslat ho dál :-)

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist