tvoříme svobodný prostor

Zprávu z víkendového setkání v Brně.

25.02.2005 00:00

Celostátní setkání Humanity´s Teamu v Brně Lažánkách datum: 25.-27.2.2005 

Krásný den, plný povzbuzujících, inspirativních a milých okamžiků!

 

Posíláme vám zprávu z našeho posledního HT víkendového setkání v Brně.

 

Myslím, že všichni jsme z něj odjeli obohaceni o spoustu zážitků a inspirací..

 

Vzájemně jsem se poznávali, sdíleli osobní příběhy i inspirace ze setkávání ve skupinkách z jednotlivých měst, zpívali jsme, hráli jsme hry, smáli se i plakali, vyjasňovali své názory, koukali na fotky, nebo někteří třeba jen pozorovali..:J 

 

Ze společných debat vznikly tyto inspirace, na které se chceme zaměřit, třeba i vás povzbudíme k nějaké „akci“ .

 

  1. Shodli jsem se, že po dobu tří měsíců – do dalšího 5. celorepublikového setkání příznivců HT- budeme my, kteří se touto myšlenkou cítíme osloveni, vědomě podporovat změnu na naší Zemi tím, že dle našich možností budeme pracovat s několika pozitivními afirmacemi, a to např. psaním těchto afirmací (nejlépe denně, s myšlenkou i na ostatní lidičky z HT, kteří tvoří afirmace společně s námi), abychom pozitivní myšlenky zhmotňovali rychleji a skutečně již „fyzicky“ tvořili to, po čem všichni toužíme. Z mnoha nápadu jsme společně vybrali tyto.

 

Všichni jsme jeden celek!

 

Děkuji ti, Bože, že výrazně a rychle stoupá hladina pozitivní energie a přináší hmatatelnou změnu na celém světě už teď. Je to tak a jsem Ti za to vděčný/vděčná.

 

Lidstvo se vyvíjí tak, že více pečujeme o sebe navzájem, chováme se ke světu, všem živým tvorům, s větší láskou a úctou.

 

S vděčností držíme Zemi v našich rukou!

 

Na Světě je dostatek všeho pro všechny!

 

A afirmace více směřující k rozvoji, propojení, respektu a soudržnosti v Humanity’s Teamu :

Tým drží pospolu. Posílám Ti lásku (chceme-li svou energií pohladit někoho konkrétního)

 

V příloze vám také posíláme dokument „Mohu i já podpořit změnu světa?“ – je to forma výzvy pro širší okruh lidí, kteří se také mohou zapojit do této „kampaně ke změně myšlení pro změnu Světa“. Tento dokument je možno jakkoliv rozšířit, třeba nechat v čajovnách, někde vylepit atd. – je-li to aktivita, která Vás osloví, do toho!

 

  1. Sbírání a rozšiřování pozitivních zpráv z domova, ze světa… pokud najdete v novinách, časopisech něco, co souvisí s nějakým pozitivním vývojem ve světě, vystřihněte, zapište si… a pak je můžeme například na dalším celorepublikovém setkání sdílet… a zažít příval pozitivních zpráv z domova i ze světa!!!

 

 Zkrátka, když ještě taková „pozitivní zpravodajství a televize neexistují, začněme je tvořit v těchto střípcích..:)), co vy na to??

  1. Také jsme začali plánovat společnou dovolenou… vybrali jsme pobyt u moře, předběžně v termínu třetí a čtvrtý týden v červenci a zkusíme nasměrovat směr pobytu do Bulharska… Zdeněk Chumchal z Brna se nabídl, že vypomůže se zmapováním terénu v cestovkách. Pokud byste měli zájem se přidat, prosím napište Zdendovi. Podle předběžného počtu se pak můžou rozjednat další kroky. Termín je do konce března! Pokud někdo z vás dokonce v turistickém ruchu pracuje, nebo máte nějaký dobrý typ – prosím, ozvěte se též Zdendovi. Díky! Jeho adresa – zdenek.chumchal@razdva.cz.

 

  1. Nápad Vlastičky z Brna – a její sdílení inspirace z jedné vesnice- vytvořit společnou databázi služeb, které si v rámci HT můžeme nabízet za přijatelnou cenu nebo výměnou za jinou službu či práci, nebo čistě navázat spolupráci s někým, kdo je na „podobné vlně“. Pokud vás to nějak oslovilo nebo byste chtěli pomoci s organizací této zajímavé aktivity, prosím, napište Vlastičce na sqe@sqe.cz . Pokud se zrodí nějaké konkrétní vize a kroky k realizaci tohoto projektu, dáme vám vědět.

Pozn. Dalibor – šlo o výměnu práce (nikoli placení), původně v rámci jedné vesnice, při myšlence rovnocennosti jakékoli práce (hodina jakékoli práce za hodinu jakékoli jiné práce – krásná myšlenka rovnosti).

 

  1. Vy, kteří jste byli na tomto víkendovém setkání a máte zájem o sepsané citáty k vytištění v rámci projektu Moudrost pro Tebe – napište si o ně Daliborovi dalos@cbox.cz , zatím ještě nejsou k dispozici na webových stránkách.

Pozn. Dalibor – mohu zaslat citáty, které jsem sám sepsal a které Lucka na celorepublikovém setkání rozdávala. Žádný z ostatních citátů, které jste možná posílali Filipovi, zatím vytištěny nebyly. Je třeba je nejdříve probrat a vybrat z nich ty skutečně povzbuzující. Spravuje je Markétka (ext.marketa.potmesilova@skoda-auto.cz).

 

  1. Další víkendové celorepublikové setkání bude 21. - 22.5. 2005 v oblasti Máchova jezera! Toto setkání pomáhá pro změnu organizovat českolípácká skupinka! Jupií, už se těšíme!! Jinak, kdo bude na semináři Obejmi Změnu, uvidíme se už na konci března!

 

  1. Aktivity Rady HT – naše momentální priority a zaměření energie:

a)     Připravujeme materiály na registraci občanského sdružení Humanity’s Team, do konce března - realizují Dalibor, Žaneta, Markétka

b)    Webové stránky –www.humanitysteam.cz – jsou už díky Zdendovi Šmerkovi spuštěny. Jakmile budeme registrováni jako sdružení, chceme stránky převést pod správu tohoto sdružení, aby jejich chod nebyl závislý na jediném člověku a stránky nebyly vlastněny soukromou firmou. V tomto ohledu se na vás obracíme s touto prosbou:

Hledáme sponzory na technické zajišťování těchto stránek.

      Můžete se ozvat Daliborovi – dalos@cbox.cz,

c)     Organizace semináře Obejmi Změnu (konec března)

d)    Přednášky a povídání o HT a Nové duchovnosti, Přerov (10.3.), Žilina (11.3.), Žaneta. Pokud byste chtěli něco podobného zorganizovat i u vás, napište na zaneta.najdekova@seznam.cz.

e)    Prezentace HT na festivalech.

 

Tak to je od nás všechno!

V příloze taky posíláme pár reakcí na poslední společný víkend od některých účastníků. Děkuji moc těm, kteří jste si našli čas a něco málo napsali!

 

Mějte se kouzelně a spokojeně!

za HT tým

Žaneta Najdeková

Koordinátorka HT za Českou republiku

Zaneta.najdekova@seznam.cz

zananda@email.cz

 

drobné úpravy a vše k rozeslání:

Dalibor Novák

Koordinátor elektronické komunikace HT

dalos@cbox.cz

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist