tvoříme svobodný prostor

ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A ÚSPĚCH

23.07.2012 18:25

 

KDO SE CHCETE ZAPOJIT DO TOHOTO PROGRAMU?

 

Chystám sérii přednášek a kurzů na tato téma, kde je základem:

  • Poznat Svůj talent (část svého Božského já) a tím uspokojit svůj hlad po seberealizaci
  • Techniky pro ovládání sebe sama (svého těla, mysli, zdraví) a  ovlivňování své reality (měnit problémy na příležitosti, měnit stav nepříznivý na příznivý, udržovat se na frekvenci úspěchu
  • Techniky a metody pro zvyšování energie a tím i zdraví, vitality a radosti z pohybu.

Aby program byl nepřetržitý a tak se zabránilo „výpadkům“ z nedostatku času přemisťování se z místa na místo, budou účastníkům tohoto programu poskytnuta SKRIPTA a na kurzech procvičíme pouze techniky, případně vyžádané přednášky, e-learning a komunikace přes SKYPE a internetová komunikace přes stránky www.ber-dej.cz , které budou zprovozněny ve III.Q.2012 (dotazy a přihlášky můžete posílat na prozatímní e-mail sqe@sqe.cz, na adresu autorky a lektorky do doby, než budou zprovozněny stránky www.ber-dej.cz)

CÍLEM A VÝSLEDKEM PROGRAMU (ročního) by měla být schopnost poznat své Božské já, přizvat HO do svého života a žít vědomým životem v intencích svého POSLÁNÍ, které po absolvování PROGRAMU rozpoznáme.

Forma programu je tedy něco jako dálkové studium. Předběžný zájemce obdrží předběžnou osnovu a způsoby komunikace, které si může vybrat. Jako autorka mám přednášené metody a techniky ověřené praxí (svého vlastního života, jsem díky jim například mistryní české republiky v dálkovém a zimním plavání v kategorii masters, můžete si ověřit na webových stránkách www.zimni-plavani.info a www.plavani.info) Ty techniky, které ještě nemám prověřeny svou vlastní praxí budu avizovat předem a vy se můžete stát spoluautory při ověřování praxí. Těším se na spolupráci s Vámi a Váš úspěch je mým cílem.

ROČNÍ PROGRAM BUDE ZAHÁJEN V ŘÍJNU 2012

 V Brně, dne 8.5.2012                                                                 Ing.Vlasta Čudanová 

                                                                                                     e-mail: sqe@sqe.cz

                                                                                                     mobil: 608 169 237 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist