tvoříme svobodný prostor

Žanetka

15.05.2008 14:50

   Žaneta Najdeková, Žanka, Žan, Žanetka.

 

Patří k zakladatelům světového Humanity´s Teamu, zastupovala Českou republiku už na prvním Světovém setkání koordinátorů národních týmů, které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze. Byla v týmu organizátorů první návštěvy Neala D.Walsche v Čechách v roce 2004. Stala se také první národní koordinátorkou českého týmu a podílela se na přípravě založení občanského sdružení HT ČR. Od roku 2006 je členkou Rady sdružení a koordinátorkou pro komunikaci se zahraničím.

 

Má za sebou velmi bohatou spirituální minulost sahající od rebelství trampů, přes jógu až k buddhismu. Tyhle zkušenosti v ní zanechaly vysokou míru tolerance a tak přijímá druhé lidí takové jací skutečně jsou. Vyznačuje se božskou trpělivostí a nadhledem a dokáže propojovat lidi mezi sebou a dávat jim prožitek sounáležitosti mezi sebou.

Stále na sobě intenzivně pracuje, rozvíjí své schopnosti a dovednosti a to, co v sobě má, také ráda sdílí a předává druhým. Proto vede skupinku Nové spirituality, která pracuje v Kruhu srdce.

 

Je stálou členkou světového týmu HT, v minulosti se účastnila i práce Světové Rady, zastupovala nás na zasedání v Istanbulu (2005) nebo v japonském městě Kyoto (2006). A stále se aktivně účastní práce týmu evropských koordinátorů či tour propagujících HT.

 

V Humanity´s Teamu má spoustu přátel, se kterými je hluboce propojená, Markétku Potměšilovou, Lacka Lászla i mnoho dalších z Čech i zahraničí. Spoustu jejich přátel z celého světa i díky ní navštívilo Česko.

Žije v Ostravě a pracuje jako učitelka angličtiny na střední škole. V HT také hojně využívá své překladatelské a tlumočnické schopnosti. Hledá způsoby, jak to, co umí a co v sobě má, může předávat druhým lidem a jak by tuhle práci mohla dělat v Humanity´s Teamu. Ráda tančí, těší se moc na vlastní rodinu, miluje svého pejska Bobeška a vždy je úžasně elegantní :-)

napsal Kamil

Zpět

Vzkazy pro Žanetku

Datum
Vložil
Titulek

Pěkná, pěkná, pěkná...

je Tvá prezentace i celé stránky - právě si je prohlížím :-) Určitě si naplánuji na září volno, abych se mohla zúčastnit setkání v Sidonii. Měj se krásně, sluníčkově a pokud už se v červnu nepotkáme, užij si báječně pobyt v Americe. Objímám. Pavlína

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

TOPlist